Του κάνει κορδελάκια

03.02.2009
Εκείνος την πολιορκεί συνεχώς. Εκείνη αντιστέκεται. Όπως λέει μάλιστα και πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της, δεν είναι υπερβολή ότι εκείνος της έχει εκφράσει τα βαθιά αισθήματά του και της έχει προτείνει

Εκείνος την πολιορκεί συνεχώς. Εκείνη αντιστέκεται. Όπως λέει μάλιστα και πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της, δεν είναι υπερβολή ότι εκείνος της έχει εκφράσει τα βαθιά αισθήματά του και της έχει προτείνει να μείνουν μαζί. γεγονός είναι πως βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο και, όπως είναι φυσικό, η απόσταση προσθέτει, αντί να λύνει, καθημερινά προβλήματα. «Εκείνος της έχει υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Της έχει τάξει να την κάνει πριγκίπισσα και να πάει να μείνει μαζί του, αλλά αυτή αμύνεται με θαυμαστό τρόπο», αποκαλύπτει πρόσωπο που ζει από κοντά το όλο θέμα

Το ωραίο στόρι που εξελίσσεται στην εγχώρια showbiz έχει πρωταγωνιστές έναν ιδιαίτερα αγαπημένο ποδοσφαιριστή της εξέδρας και ένα σέξι μοντέλο, που, όπως φαίνεται, καθημερινά ανεβάζει όλο και περισσότερο την αξία της μετοχής του. Ο Νέρι Καστίγιο είναι ο σταρ της μπάλας που, σύμφωνα με την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος για μια θέση στην καρδιά της Ζέτας Θεοδωροπούλου.

Οι δυο τους, σύμφωνα πάντα με ένα σενάριο που προφανώς έχει βάση το στενό φιλικό περιβάλλον τους, δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής αφορμές για συζητήσεις και δεν έχουν επιδιώξει δημόσιες εμφανίσεις. Εκείνος άλλωστε αγωνίζεται στη Σαχτάρ στην Ουκρανία και, όπως είναι φυσικό, οι όποιες συναντήσεις τους είναι σπάνιες και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φυσικά, κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. «Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αρνείται, γιατί είναι κολλημένη με τη μητέρα της και δύσκολα θα την αφήσει μόνη της στην Αθήνα για να αποδεχτεί την πρόταση του ποδοσφαιριστή. Είναι δεμένη με οικογενειακά της πρόσωπα και δεν επιθυμεί προς το παρόν να αλλάξει κατοικία και χώρα», επιμένει κοινός γνωστός τους.

Από την άλλη, η παραίτησή της από την πρωινή εργασία της στο Δήμο Αθηναίων, σε συνδυασμό με τις απέλπιδες μέχρι στιγμής προσπάθειες του ποδοσφαιριστή να πάρει μετεγγραφή σε ελληνικό σύλλογο, έχουν πυροδοτήσει σενάρια. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις τολμηρές εμφανίσεις και της φωτογραφήσεις της, κρατάει το στόμα της κλειστό. Το ίδιο όμως και ο Νέρι Καστίγιο, που προσπαθεί να βάλει... γκολ στον έρωτα.