Ο Χάρι στο στόχαστρο

20.03.2007
Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή του πρίγκιπα Χάρι! Η Αλ Κάιντα κατέστησε σαφές μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο ότι ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό και θα μετατεθεί στο Ιράκ, είναι «στόχος» και όταν φτάσει στο Ιράκ, «θα σκοτωθεί από μουσουλμάνους», ενώ σε άλλο μήνυμα αναφέρεται ότι «θα πρέπει να εύχεται το θάνατό του»!

Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή του πρίγκιπα Χάρι! Η Αλ Κάιντα κατέστησε σαφές μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο ότι ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό και θα μετατεθεί στο Ιράκ, είναι «στόχος» και όταν φτάσει στο Ιράκ, «θα σκοτωθεί από μουσουλμάνους», ενώ σε άλλο μήνυμα αναφέρεται ότι «θα πρέπει να εύχεται το θάνατό του»! Τα συγκεκριμένα μηνύματα έχουν ανησυχήσει τους ανωτέρους του, που προγραμμάτισαν ήδη άσκηση, με την οποία ο πρίγκιπας αλλά και η 12μελής ομάδα του θα μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η άσκηση, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο 22χρονος Χάρι, προβλέπει απελευθέρωση ενός ομήρου, που έχει πέσει στα χέρια των Ιρακινών. Ο Χάρι θα είναι επικεφαλής αυτής της ομάδας που θα επιτεθεί στους τρομοκράτες και θα αναδειχθεί εκ των «κλειδιών» της απελευθέρωσης! Οι Βρετανοί αξιωματικοί δεν κρύβουν ότι οι κίνδυνοι για το διάδοχο είναι μεγάλοι στο Ιράκ, καθώς αν πέσει στα χέρια των ανταρτών, αυτό «θα είναι μεγάλο πλήγμα για το βρετανικό στρατό». Έτσι, συζητούν και το ενδεχόμενο να μη σταλεί ο πρίγκιπας εκεί, αλλά σε άλλη «μάχιμη» περιοχή.