Η Άνιστον βγαίνει με το τεκνό της Λόχαν

03.09.2010
Καινούριο αμόρε -αν και από δεύτερο χέρι- για την δημοφιλή ηθοποιό που μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, δεν φαίνεται να μπορεί να "σταυρώσει" άντρα.

Καινούριο αμόρε -αν και από δεύτερο χέρι- για την δημοφιλή ηθοποιό που μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, δεν φαίνεται να μπορεί να "σταυρώσει" άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη το βράδυ η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) εθεάθη σε κοσμικό εστιατόριο Χόλιγουντ με τον 29χρονο Χάρι Μόρτον (Harry Morton), ο οποίος παλιότερα έβγαινε και με τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan).

Ο νεαρός κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας "Hard Rock Café" πήρε την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Τζέν και την πήγε για δείπνο στο "The Sunset Tower hotel".

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline η Τζένιφερ έδειχνε κάπως νευρική και πείραζε συνέχεια τα μαλλιά της, ενώ γελούσε με το παραμικρό που έλεγε ο συνοδός της.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δυο τους φλέρταραν εμφανώς ενώ κάποια στιγμή που κάθισαν δίπλα δίπλα για να κοιτάξουν μερικές φωτογραφίες, αγγίζονταν με... νόημα."Όταν μάλιστα κάποια στιγμή ο άντρας σηκώθηκε για λίγο, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να ανανεώσει το κραγιόν της", μεταφέρουν συγκεκριμένα.

Όταν τελείωσαν το δείπνο τους, ο Μόρτον -ο οποίος πλήρωσε και τον λογαριασμό- φυσικά- έφυγε από την κύρια πόρτα καλύπτοντας το πρόσωπό του ώστε να αποφύγει τα φλας, ενώ η Άνιστον βγήκε από την πίσω έξοδο και μάλιστα με συνοδεία για να γλιτώσει τους παπαράτσι.

Ο Χάρι έβγαινε με τη Λίντσεϊ για περίπου τρεις μήνες το 2006, αλλά μετά το τέλος της σχέσης είχε επιχειρήσει να αποστασιοποιηθεί από τη νεαρή ηθοποιό. Είχε μάλιστα αρνηθεί και τη σχέση αυτή καθεαυτή.

"Στην πραγματικότητα δεν βγαίναμε ως ζευγάρι. Δεν έγινε έτσι ποτέ. Ήταν πάντως η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Θα είμαι χαρούμενος αν δεν την ξαναζήσω ποτέ", είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε.

Ο Χάρι Μόρτον είναι γιος ενός εκ των ιδιοκτητών της αλυσίδας "Hard Rock Café" και ιδιοκτήτης ο ίδιος των εστιατορίων "Pink Taco" καθώς και του κάποτε κακόφημου κλαμπ "Viper Room", έξω από το οποίο βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση το ηθοποιός Ρίβερ Φίνιξ (River Phoenix) το 1993.

Ως προς τα επαγγελματικά της και στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αλλάξει το προφίλ της από τους ρόλους-καρμπόν στους οποίους την έχουμε συνηθίσει, η Τζένιφερ ετοιμάζεται να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο στην καριέρα της. Στο φιλμ "Wanderlust" στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, θα πετάξει το σουτιέν της, αφού το σενάριο απαιτεί από εκείνη να... γδυθεί. Και εκείνη για πρώτη φορά, θα το κάνει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα