Αγωνία για την υγεία της

11.06.2007
Και ξαφνικά η showbiz πάγωσε. Γιατί η Ρούλα Κορομηλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο; Έχει κάτι σοβαρό η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια; Η αγωνία κορυφώθηκε

Και ξαφνικά η showbiz πάγωσε. Γιατί η Ρούλα Κορομηλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο; Έχει κάτι σοβαρό η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια; Η αγωνία κορυφώθηκε όταν πάνω που περιμέναμε να πάρει εξιτήριο εκείνη δήλωσε πως θα παραμείνει στην κλινική, γιατί το πρόβλημα δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί.

Και, όπως ήταν φυσικό, κάναμε ρεπορτάζ. Μόνο που, αντί να καθησυχάσουμε με τα όσα μάθαμε, ανησυχούμε περισσότερο.

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που μπήκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου η άλλοτε «βασίλισσα της ΤV». Ήταν προσκεκλημένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή όταν πρήστηκαν τα κάτω άκρα της στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Όλα 7». Οι άνθρωποι που ήταν μαζί της αλλά και όσοι ήταν στο πλατό θορυβήθηκαν. Εκείνη όμως, ως άψογη επαγγελματίας, τους καθησύχασε και συνέχισε μέχρι τέλους την εκπομπή. Αμέσως μετά ο σύζυγός της και ο αδελφός της τη συνόδεψαν στην κλινική, όπου και εισήχθη εσπευσμένα.

Τις πρώτες δύο εβδομάδες της νοσηλείας της φρόντισε να μη μάθει κανείς τίποτα και σ’ αυτό συνηγόρησε η ομερτά που επέβαλε στους συνεργάτες του ο Θέμος, ο οποίος ήταν ουσιαστικά στο πλευρό της.

«Δεν θέλω παιδιά να μάθει τίποτα η μαμά μου», είχε ζητήσει η ίδια, προσπαθώντας να προστατεύσει την κ. Αργυρένια, που ακόμη δεν έχει συνέλθει από το χαμό του άντρα της. Όταν η είδηση της νοσηλείας της βγήκε στην τηλεόραση, ξεσηκώθηκε όλο το πανελλήνιο: «Τι έπαθε η Ρούλα;» ? «Γιατί είναι στο νοσοκομείο;». Το κανάλι στο οποίο ανήκει ακόμη, ο Alpha, δεχόταν καταιγισμό τηλεφωνημάτων, το ίδιο όμως και τα τηλεφωνικά κέντρα των σταθμών που έπαιξαν το θέμα.

Ανήσυχοι οι δημοσιογράφοι και οι ρεπόρτερ αναζητούσαν την άκρη του νήματος ανάμεσα σε φήμες, επίσημες ανακοινώσεις που προστατεύουν το ιατρικό απόρρητο και ψευδείς ειδήσεις που έσπειραν τον πανικό.

Καμία ουσιαστική πληροφόρηση δεν υπήρξε, γεγονός που πυροδότησε ακόμη χειρότερη φημολογία.

Προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε το θέμα και μάθαμε ότι ενώ διακομίστηκε εσπευσμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μetropolitan», επισήμως η διοίκησή του δεν επιβεβαιώνει οτιδήποτε σχετικό.

Το δικό της τηλέφωνο είναι τις περισσότερες ώρες κλειστό και πώς θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε όταν καθημερινά υποβάλλεται σε ενδελεχείς εξετάσεις και συμβουλεύεται ομάδα επιστημόνων που την παρακολουθούν.

Οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο την έχει αναλάβει ο σύζυγός της Νάσος Γαλακτερός, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της.

Το νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής του «Μetropolitan» έχει να λέει για το χαρακτήρα και το ήθος της. Δεν χορταίνουν να μιλάνε με τη γλυκιά Ρούλα και να την περιποιούνται. Πάνω απ’ όλα όμως, όπως και όλο το πανελλήνιο, ανησυχούν.

Τα μέχρι τώρα συμπτώματα είναι οίδημα και πρήξιμο σε όλο το σώμα και κυρίως στα άκρα, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ελέγξουν.

«Αναζητείται ο ιός που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον οργανισμό της TV σταρ και που δεν επιτρέπει τη σταθεροποίηση της κατάστασής της», μας είπαν άνθρωποι του νοσοκομείου. Οι ίδιες πηγές διέψευσαν τα περί επιπλοκών που προέκυψαν έπειτα από αισθητική επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Τα καλύτερα έρχονται
Άνθρωπος δυνατός και αγωνιστής, η Ρούλα Κορομηλά με το χαμόγελο στα χείλη αισιοδοξεί για την υγεία της και το μόνο που φαίνεται να τη νοιάζει είναι η ψυχολογία της αγαπημένης της μητέρας και των δικών της ανθρώπων.

Τα όνειρά της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς αυτές τις μέρες λήγει το συμβόλαιο της δημοφιλούς παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας και μένει το πεδίο ελεύθερο για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις που είχε ξεκινήσει με το Mega. Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, πάντως, και ειδικά μετά τη θετικότατη συμβολή της Ρούλας στον πρόσφατο τηλεμαραθώνιο αγάπης του Mega, έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση με το διευθυντή προγράμματος κ. Πέτρο Μπούτο και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Μένει τώρα να ξεπεραστεί το πρόβλημα της υγείας της, να ξεκουραστεί λίγο και να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές με το καλό, για να επιστρέψει δριμύτερη.

Εμείς από το ΛΟΙΠΟΝ ανυπομονούμε να τη δούμε και πάλι στο βασίλειό της, στη μικρή οθόνη, και της ευχόμαστε περαστικά.