Η «Ζούμπι» υπηρέτρια!

12.11.2007
Μόνο αυτή από την παρέα του «Παρά πέντε» επέλεξε να ξεκουραστεί μετά το τέλος της σειράς και να απέχει από την TV. Η πολύ αγαπημένη μας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μόνο αυτή από την παρέα του «Παρά πέντε» επέλεξε να ξεκουραστεί μετά το τέλος της σειράς και να απέχει από την TV. Η πολύ αγαπημένη μας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όμως, βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με γνωστή εταιρεία παραγωγής και από το 2008 θα τη βλέπουμε με ξεσκονόπανο και σκούπα στο χέρι.

Όχι, δεν ζήλεψε τη Σμαράγδα Καρύδη, που ντύθηκε φέτος καμαριέρα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο δικός της ρόλος δεν έχει το ρομαντισμό της σύγχρονης σταχτοπούτας, αλλά το μαύρο χιούμορ του Αλμοδόβαρ, που της ταιριάζει γάντι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η πρόταση ήρθε πριν από λίγο καιρό και η πολύ καλή ηθοποιός δεν μπορούσε να την αρνηθεί, αφού πρόκειται για κάτι πολύ πρωτότυπο για την ίδια και τελείως διαφορετικό από το ρόλο που έκανε στο «Παρά πέντε». Το σενάριο που κέρδισε το μεγάλο «ναι» της ηθοποιού είναι η τηλεοπτική μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα μιας σειράς που σαρώνει εδώ και δύο χρόνια στην Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου προβάλλεται.

Πρόκειται για τη σειρά «Αida», μια μαύρη κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Αϊντα, μια υπηρέτρια-καθαρίστρια κατώτερης κοινωνικής και οικονομικής τάξης, πρώην αλκοολική και μητέρα δύο ατίθασων εφήβων. Τα παιδιά βάζουν τη μητέρα τους συνέχεια σε μπελάδες, αφού ο μεγαλύτερος γιος της έχει προβλήματα με το νόμο και τον κυνηγάει η αστυνομία και ο δεύτερος παρατάει το σχολείο λόγω προβλημάτων προσαρμογής. Δεν σταματούν, όμως, εδώ οι περιπέτειες της βασανισμένης Αϊντα, που έχει να αντιμετωπίσει στο ίδιο μικρό σπίτι και τη μητέρα της, που την κακοποιεί, αλλά και το μεγάλο της αδερφό, που είναι ναρκομανής και άνεργος και περιμένει από εκείνη για να ζήσει. Μόνη της παρηγοριά η φίλη της, μια πόρνη, που περνάει και αυτή του λιναριού τα πάθη. Η σειρά προορίζεται για το κανάλι της Κάντζας και υπόσχεται ότι θα προκαλέσει πολύ γέλιο! Βάζουμε στοίχημα ότι θα είναι το σουξέ της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς;

ΔΗΜΗΤΡΗς ΜΑΥΡΙΔΗΣ