Ραγδαίες εξελίξεις

16.01.2008
Τις βαλίτσες τους για το Παρίσι ετοιμάζουν η Αγγελική Δαλιάνη, η Τζίνα Αλιμόνου, μια μακιγιέζ και μια κομμώτρια της καθημερινής σειράς του Mega «Μαρία η άσχημη».

Τις βαλίτσες τους για το Παρίσι ετοιμάζουν η Αγγελική Δαλιάνη, η Τζίνα Αλιμόνου, μια μακιγιέζ και μια κομμώτρια της καθημερινής σειράς του Mega «Μαρία η άσχημη». Τι θα κάνουν στην Πόλη του φωτός; Μα φυσικά θα μεταμορφώσουν τη Μαρία σε όμορφη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις στο σίριαλ που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό θα είναι ραγδαίες μέσα στον επόμενο μήνα. Έτσι, αφού είδαμε τη Μαρία να αλλάζει χαρακτήρα και να γίνεται πιο υποψιασμένη για όσα συμβαίνουν γύρω της, τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε με άλλο πρόσωπο! Ο Αλέξης Μαντάς (Άνθιμος Ανανιάδης) έχει ήδη αρχίσει να νιώθει ερωτευμένος με τη Μαρία, εκείνη όμως θέλει να αλλάξει και άλλα πράγματα επάνω της, που θα την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Η πιο κατάλληλη για να γίνει η «καλή νεράιδα» της Μαρίας, που από ασχημόπαπο θα τη μεταμορφώσει σε λαμπερή πριγκίπισσα, δεν είναι άλλη από την Τζίνα Αλιμόνου. Η μεταμόρφωση της Μαρίας θα πάρει σάρκα και οστά στη γαλλική πρωτεύουσα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα αληθινή κούκλα! Μάλιστα, θα τη δούμε στη μικρή οθόνη ως όμορφη στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων. Βέβαια, επειδή εκκρεμούν κάποιες σκηνές της ως άσχημη, ήδη οι κομμωτές της σειράς ετοιμάζουν μια περούκα που θα έχει το ίδιο χτένισμα με αυτό που έχει τώρα η Μαρία, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν άλλες μετατροπές στα μαλλιά της και να κερδίσουν χρόνο για τα γυρίσματα. Όσο για το happy end; Όπως μάθαμε, θα γραφτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι.