Γάμος τον Ιούνιο για Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδη!

07.04.2008
Δεν ήταν στα άμεσα σχέδια της Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη ο γάμος, αλλά συγκεκριμένοι λόγοι επισπεύδουν τελικά τη διαδικασία. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος
Δεν ήταν στα άμεσα σχέδια της Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη ο γάμος, αλλά συγκεκριμένοι λόγοι επισπεύδουν τελικά τη διαδικασία. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος, αποφάσισαν να κάνουν πολιτικό γάμο στα τέλη Ιουνίου και αργότερα να τελέσουν το θρησκευτικό μαζί με τα βαφτίσια του παιδιού τους.

Με άκρα μυστικότητα, καθώς είναι και οι δύο χαμηλών τόνων και δεν συζητούν για τα προσωπικά τους, το καλλιτεχνικό ζευγάρι ετοιμάζει τον πολιτικό του γάμο και, όπως διέρρευσε από το στενό τους περιβάλλον, ο πιθανότερος τόπος τέλεσής του είναι το «Αετοπούλειο» Πνευματικό Κέντρο Χαλανδρίου, περιοχή στην οποία διαμένουν και όπου έχουν αποφασίσει να κατοικήσουν και αφού παντρευτούν. Ο λόγος που δεν θέλουν να μαθευτεί η ακριβής ημερομηνία είναι γιατί επιθυμούν αυτή η στιγμή να ανήκει μόνο σε εκείνους και στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους, καθώς δεν θέλουν να υπάρχουν φλας και πολύς κόσμος στο γάμο τους, δεδομένου μάλιστα ότι η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους θα διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έτσι, έχουν αποφασίσει να γίνουν όλα γρήγορα, σε μια λιτή τελετή όπου θα παραστούν για να μοιραστούν τη χαρά τους μόνο οι γονείς τους και τα αδέρφια τους. Αν και οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος για τα προσωπικά τους, ήδη μεταξύ των συνεργατών τους από το σίριαλ «Μπαμπά μην τρέχεις» το μυστικό τους διέρρευσε, χαροποιώντας τους πάντες, καθώς και οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ αγαπητοί στους συναδέλφους τους. Ήδη το δάχτυλο του αριστερού χεριού της Άννας-Μαρίας κοσμεί ένα δαχτυλίδι με μπριγιάν, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ, καθώς είναι αυτό των αρραβώνων της με τον Φάνη. Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι πολύ τυπική και γλυκιά στα γυρίσματα, ενώ ο Φάνης δεν τη χάνει λεπτό από τα μάτια του και φροντίζει ώστε τίποτα να μην τη στεναχωρεί.

Η ευτυχία τους καθρεφτίζεται σε κάθε τους βλέμμα και όλοι μιλάνε για ένα πολύ ταιριαστό και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Μάλιστα, η σειρά προσαρμόστηκε κατάλληλα, αφού η εγκυμοσύνη της Άννας-Μαρίας είναι ήδη εμφανής, κι έτσι και η Μόνα, η ηρωίδα που υποδύεται στο σίριαλ, περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Οι προετοιμασίες μάλιστα για την έλευση σε λίγους μήνες του καρπού του έρωτά τους έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Άννα-Μαρία και τον Φάνη να μη βλέπουν την ώρα να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Με πολλή αγάπη του ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο, όπου θα μπει σε λίγο καιρό ο μικρός τους πρίγκιπας, και πιστεύουν ότι μέχρι τη γέννησή του θα είναι όλα στην εντέλεια.

Παράλληλα, όμως, συνεχίζονται και οι προετοιμασίες για το γάμο, αφού πλέον απομένουν σχεδόν δύο μήνες έως το ευχάριστο γεγονός. Η ηθοποιός έχει αποφασίσει στο γάμο της να φορέσει ένα απλό άσπρο φόρεμα. Ίσως μάλιστα αυτό να είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν νιώθει ότι υπάρχει πίεση χρόνου για να το αποκτήσει, καθώς υπολογίζει ότι θα πάρει λίγα ακόμα κιλά με την εγκυμοσύνη της. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι θέλει να κάνει ένα γάμο κλειστό και είναι γεγονός ότι δεν αποκαλύπτουν ακόμα και σε κάποιους πολύ δικούς τους ανθρώπους την ακριβή μέρα και ώρα της τέλεσης του μυστηρίου, για να μη διαρρεύσει στα ΜΜΕ. Προς το παρόν, πάντως, χαίρονται την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, που θα γίνει ακόμα πιο όμορφη σε λίγους μήνες, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή.