Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Σαν την κουμπάρα Ελένη καμιά

29.10.2013
Συχνά πυκνά, δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα, στο Πρωινό mou αναφέρονται στην Ελένη Μενεγάκη. Και το πρωί της Τρίτης ασχολήθηκαν again με την κουμπάρα, με αφορμή τα γενέθλια της.

Γιατί βλέπεις, ξεκίνησε μία συζήτηση στο αν υπάρχει διάδοχος της Ελένης στην τηλεόραση. Ζέτα Μακρυπούλια, Δούκισσα Νομικού και άλλες ξανθές κυρίες, παρήλασαν ως υποψήφιες, αλλά η κουβέντα «άναψε» όταν στο τραπέζι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έριξε το όνομα της Φαίης Σκορδά.

«Η Φαίη είναι η πιο κοντά σε αυτό που λες, διάδοχος της Ελένης. Έχει αυτό το προσιτό στον κόσμο. Νιώθει ο κόσμος ότι είναι δικός του άνθρωπος» είπε για την πάλαι ποτέ φίλη και συνεργάτιδά του. Αλλά το σκεπτικό του δε φάνηκε να έπεισε κόσμο και δη το ζεύγος Μπαλατσινού – Κωστόπουλου.

«Η Ελένη είναι συνεπής σε όλα αυτά τα οποία πρεσβεύει. Είναι συνεπής στη σιωπή της και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι πολύ πολύ έξυπνος. Θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα» είπε η Τζένη για την κουμπάρα και πρώην κολλητή της. Ενώ με τη σύζυγο συμφώνησε και ο Κωστόπουλος.

«Είναι τεράστιο γατόνι η Ελένη και τέτοιο γατόνι άλλο εγώ δεν βρίσκω για να το συγκρίνω» τόνισε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Ορίστε, καλύτερο δώρο από την αποθέωση αυτή, δεν θα μπορούσαν να κάνουν στο Λενιώ τα κουμπαράκια της.