Η "σφήνα" της Ελένης στον... έρωτα Λάκη με άνθρωπο του DWTS

30.10.2013
Χαμός, μόνο με αυτή τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε όσα ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά ότι είναι ερωτευμένος με άνθρωπο του Dancing with the stars.

Γιατί, βλέπεις στο... love story εμπλέκεται και η Ελένη Μενεγάκη, που μόνο ασχολίαστο δεν το άφησε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο λατρεμένος σχεδιαστής ήταν καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, απάντησε θετικά. Μάλιστα, με πολύ σοβαρό ύφος (ψαρωτικό θα λέγαμε) αποκάλυψε ότι το... love είναι άνθρωπος του DWTS, όπου συμμετέχει. Ο Λιάγκας έμεινε «παγάκι» με όσα έλεγε ο σχεδιαστής, ενώ η Φαίη Σκορδά δεν τον πίστευε.

«Λες ψέματα» του έλεγε, με τον Γαβαλά να συνεχίζει και να λέει ότι είναι έρωτας γι αυτό το άτομο, επειδή του... επιβάλλεται. «Είμαι ερωτευμένος με ένα άτομο από το Dancing. Έρωτας δεν είναι να σου λέει σήκω και να σηκώνεσαι, να σου λέει κάτσε και να κάθεσαι, να σου μιλάει άσχημα από τη μία και από την άλλη να σου μιλάει γλυκά;» είπε και αποκάλυψε το όνομα, είναι ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης! Βέβαια, ο Γαβαλάς στο καπάκι εξήγησε ότι κάνει πλάκα. Άλλωστε, είναι γνωστό το ιδιαίτερο χιούμορ του σχεδιαστή.

Και την πλάκα του σχεδιαστή συνέχισε το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, αφού ο Ασημινάκης είναι και δικός της floor. Τον έβαλε μέσα, τού έπαιξε το σχετικό βίντεο και μετά όλοι μαζί τού έκαναν τρελή καζούρα καζούρα. Μάλιστα, ο Γρηγόρης ο Γκουνταρας μέχρι που τού έσκασε ρουφηχτό φιλί για τις επιτυχίες που έχει ως άνδρας, που ξέρει να επιβάλλεται.