Ελένη, εσένα θέλουμε για πρωθυπουργό μας

31.10.2013
Καλεσμένη την Ευγενία Μανωλίδου είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης και φευ για τη σύζυγο του υπουργού, της παρουσιάστριας βγήκε η... λαϊκή οργή από μέσα.

Έξαλλη είναι η Ελένη με τους πολιτικούς και για πρώτη φορά την είδαμε να τα «χώνει» τόσο πολύ. Σου λέει, το Λενιώ εδώ και πολύ καιρό ψάχνει να βρει έναν από αυτούς να της πει την αλήθεια και δεν το βρίσκει.

«Θέλω ένας πολιτικός να μας πει την αλήθεια. Υπάρχει κάποιος που να μας δώσει πραγματικά κουράγιο και να πιστέψουμε ότι θα κάνει πράξεις; Και να βγει, και να τσακωθεί αν χρειαστεί, και να πάρει και ρίσκο, λέγοντας μας πως αν γίνει αυτό… μελλοντικά θα συμβεί εκείνο!» είπε οργισμένη η παρουσιάστρια.

Η, δε, Μανωλίδου απλά την παρακολουθούσε, αφού δεν την άφηνε να... σταυρώσει λέξη. Και να ήθελε (που το προσπάθησε κιόλας) να πει ότι ο σύζυγος Άδωνης Γεωργιάδης είναι ένας από αυτούς (sic) δεν τα κατάφερε, αφού η οργή της Μενεγάκη ήτο μεγάλη.

«Εμένα μου λείπει αυτό και δεν με ενδιαφέρει ποιο κόμμα είναι. Θέλω να νιώσω ότι ένας άνθρωπος απ΄ όλους αυτούς θα μου πει την αλήθεια. Με έχουν τρελάνει στο μπούρου μπούρου αλλά δεν βλέπω κάτι! Πότε θα βγει αυτός ο άνθρωπος να μου πει την αλήθεια και θα μαλακώσει και την τρικυμισμένη μου ψυχή; Υπάρχει τέτοιος πολιτικός; Κι αν ναι που είναι;!» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.

Καλά, αυτό με την... «τρικυμισμένη ψυχή» της Ελένης Μενεγάκη, απλά μάς σκότωσε.