Οργή Λιάγκα για κόσμο και Κανέλλη

31.10.2013
Τα πήρε ο Γιώργος ο Λιάγκας με τον παραλληλισμό της Λιάνας Κανέλλη ότι τα δύο ζευγάρια της πρωινής ζώνης είναι όπως ο... Μιχαλολιάκος με την Ζαρούλια.

«Έχουμε στη Βουλή τον Μιχαλολιάκο με την Ζαρούλια, δεν θέλω και στην τηλεόραση άλλα ζευγάρια» είπε στο περίπου η βουλευτής του ΚΚΕ ως καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και η σύγκριση αυτή, ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του Λιάγκα.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με την Κανέλλη. Ε, συστεγάζονται και στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Αλλά μέσα από την εκπομπή του, δεν έκρυψε το θυμό του για το κοινό του Μουτσινά που χειροκρότησε στην ατάκα της Κανέλλη. Και το έκανε, όπως το λέει και η παροιμία... «βαράω το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος».

«Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα επειδή τη σέβομαι. Σέβομαι ότι έχει υπάρξει εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος. Με στεναχώρησε περισσότερο όμως το γεγονός ότι όταν η Λιάνα, ατυχώς ελπίζω, συνέκρινε το δικό μας ζευγάρι και το ζευγάρι που απέναντι κάνει εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο και την γυναίκα του, ότι υπήρχαν τριάντα, σαράντα εκεί μέσα που χειροκρότησαν. Δεν με πειράζει η γνώμη της Λιάνας» είπε.

Και συνέχισε να τα χώνει στο κοινό. « Θεωρώ ότι ήταν άτοπο αυτό που έκανε και με στεναχώρησε που κάποιοι χειροκρότησαν. Επειδή μάς κάνει νόημα ο κομπέρ να χειροκροτήσουμε, δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε. Πρώτα ακούμε και μετά βαράμε παλαμάκια» είπε με ειρωνική διάθεση.

«Αλίμονο αν κάποιοι θεωρούν ότι στα λεγόμενά μας και στις πράξεις μας έχουμε καμία σχέση με τον Μιχαλολιάκο και τη γυναίκα του», κατέληξε φανερά ενοχλημένος.