Σταματίνα ακούει; Η Φαίη σε ήθελε

31.10.2013
Πολλά ακούστηκαν για τη φιλία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Φαίη Σκορδά, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έληξε άδοξα με τον ερχομό του ζεύγους στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, υπήρξαν και δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Φαίη πρότεινε την Τσιμτσιλή στην εκπομπή, αλλά η ιδέα δεν προχώρησε. Το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε, μέχρι το πρωί της Πέμπτης που ήρθε η Σκορδά και το επιβεβαίωσε με το παραπάνω.

Με αφορμή τη δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη ότι ποτέ δεν της έγινε κουβέντα για το πρωινό, η Φαίη (γατόνι γαρ) άρπαξε τη μοναδική ευκαιρία για να δείξει τη... φιλεύσπλαχνη πλευρά της ως φίλη. Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι στην εκπομπή της ήθελε την Σταματίνα.

«Εγώ δεν είχα πει για δύο που ήθελα στην εκπομπή;» είπε η Σκορδά στον σύζυγο κι εκείνος το έπιασε το υπονοούμενο και της έκανε το καλύτερο σιγόντο.

«Ναι το είχες πει, η δεύτερη ποια ήταν;» αναρωτήθηκε εκείνος, διότι (κοίτα να δεις τι έπαθε ο άνθρωπος) δεν θυμόταν ποια ήταν η δεύτερη.

«Η Μαίρη και η Σταματίνα», του... θύμισε η Φαίη και τότε του Λιάγκα τού επανήλθε η... μνήμη και σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν ρωτήθηκε η Φαίη ποιους θα ήθελε για συνεργάτες της εκπομπής είχε πει τη Φαίη και την Σταματίνα. Μπράβο σου που το είπες γιατί δεν είχε ξανακουστεί».

Μπράβο, μπράβο Φαίη που έκανες τέτοια μεγάλη αποκάλυψη. Και τα πράγματα να βάζει στη θέση τους, αλλά και τη φίλη είναι να δείχνει. Τέτοιες μεγάλες αλήθειες πρέπει να λέγονται. Μπράβο σου κι από εμάς Φαίη.