Μελέτη: Παραδέχεται ότι έκανε στημένα παπαράτσι

01.11.2013
Αν μη τι άλλο, αυτό που κάνει την Ελεονώρα Μελέτη διαφορετική από τις λοιπές παρουσιάστριες, είναι η ειλικρίνεια της.

Πολλές φορές, είναι ειλικρινής σε σημείο... ενοχλητικό, αλλά δεν μπορείς να μην της αναγνωρίσεις ότι τουλάχιστον αυτή λέει πράγματα που οι υπόλοιπες του γυαλιού, δεν θα τολμούσαν. Γιατί πες μου εσύ, ποια άλλη κυρία της τιβί, που (αν όχι κάθε εβδομάδα), συχνά πυκνά είναι εξώφυλλο σε Lifetsyle περιοδικά, θα παραδεχόταν ότι τα παπαράτσι δεν είναι πάντα αυθόρμητα.

Ε, η Μελέτη τολμά και παραδέχεται ότι έχει κάνει τα στημένα της παπαράτσι! “Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καθόλου απαραίτητες γι ‘αυτό και πλέον έχουν καταλήξει να είναι και γραφικές - με την καλή έννοια - , όπως και το άτυπο ραντεβού μου με τους φωτογράφους στην παραλία. Κάθε εβδομάδα τα ίδια και τα ίδια, με τη σανίδα του σερφ, και τους φωτορεπόρτερ να χάνουν την Κυριακή τους, περιμένοντας να με απαθανατίσουν να “τριμάρω” το πανί» λέει.

Και συνεχίζει: «Σαφώς και ξέρω ότι είναι εκεί και περιμένουν, σαφώς και τους χαιρετάω και τους μιλάω γιατί σέβομαι το γεγονός ότι δουλεύουν εκείνη την ώρα, αλλά ίσως τελικά από την επανάληψη αυτού του ίδιου σκηνικού να αποδεικνύεται πως δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που στήνουν τα παπαρατσικά τους. Άλλωστε, πλέον, και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει αν μια φωτογραφία αποτελεί επαγγελματική συμφωνία ή αν είναι προϊόν δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος”.

Και κάπου εκεί παραδέχεται ότι και αυτή έχει κάνει το... στημένο της: “Σαφώς και έχω κάνει. Όμως στο πλαίσιο προώθησης της εκπομπής ή κάποιου προϊόντος με το οποίο σχετιζόμουν διαφημιστικά, μέσω συμβολαίου που προέβλεπε και τέτοιου τύπου φωτογραφίες”.