Αλληλούια: Ο Ρόκκος απαντά στον Λιάγκα μέσω... Κωστόπουλου

01.11.2013
Η εβδομάδα αυτή πέρασε με την αγωνία και την περιέργεια (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) ποια ήταν η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του είχε πει ότι ο Ρόκκος έχει κόντρα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για το ποιος είναι το πρώτο όνομα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη ότι το σχήμα... δεν θα τη σκαπουλάρει μέχρι τέλους. Ο αοιδός, λοιπόν, έμαθε τα καθέκαστα και απάντησε στην κάμερα του Πρωινού mou.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αρνήθηκε να παίξουν οι δηλώσεις στην εκπομπή του και προτού τελειώσει η εβδομάδα έφερε τον Ρόκκο στην εκπομπή και μίλησαν για το θέμα της εβδομάδας. Αν και ονομαστικά δεν αναφέρθηκαν στον Λιάγκα, ο τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους κι εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε.


«Πέρυσι πήγα στην εκπομπή τρεις φορές. Ήσουν κι εσύ (εννοεί τον Ουγγαρέζο). Δεν είναι το καλύτερό μου το πρωινό» είπε.

Και συνέχισε: «Δεν τα κρατάω ποτέ μέσα μου το ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος σε ένα σχήμα. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, είναι όταν έχεις τη δύναμη να πυροβολήσεις κάποιον, το όπλο, το δημόσιο βήμα, είναι άνανδρο, πρόστυχο. Δεν το περίμενα. Δεν έχω το ίδιο όπλο για να αμυνθώ. Δεν ήταν λόγια δικά του, ήταν λόγια κάποιου φίλου του (εννοεί τον Λιάγκα). Χρησιμοποιεί το όπλο της τηλεόρασης για να μου κάνει κακό».

Όσο για την περίφημη σχέση του με την Θεοδωρίδου μόνο τα καλύτερα είχε να πει. «Με τη Νατάσσα γελάμε πολύ. Αν βγάζαμε τα αστεία που κάνουμε πίσω, θα γέλαγε πολύ ο κόσμος. Η Νατάσαρα είναι ανδράκι» είπε και συμφώνησε μαζί του ο Κωστόπουλος.