Λιάγκας: Το ειρωνικό σχόλιο για τα προσωπικά του Μουτσινά

01.11.2013
Και να που φέτος έχουμε μια ωραιότατη τηλεοπτική κόντρα. Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Λιάγκας, ανοίγουν λογαριασμούς, που μέχρι στιγμής περιορίζονται σε ανταλλαγή «καρφιών»

και μπηχτών μέσα από τις εκπομπές τους. Αλλά μετά το τελευταίο σχόλιο που έκανε ο Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του για την προσωπική ζωή του Μουτσινά, είμαστε περίεργοι να δούμε τη συνέχεια.

Η Σάσα Σταμάτη, που λες, διάβασε ένα απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη του Μουτσινά, όπου δήλωνε χαρακτηριστικά: «Πνίγω τη μοναξιά μου στα δυο μου σκυλιά». Τι ήταν να το ακούσει ο Λιάγκας; Βούτυρο στο ψωμί του, όπου έσπευσε αμέσως να σχολιάσει την ατάκα με ειρωνική διάθεση.

«Συγγνώμη παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι νορμάλ. Αυτοί που καταφεύγουν να πνίξουν τη μοναξιά τους σε σκυλιά, γατιά, χάμστερ, ιγκουάνα, αράχνες κλπ κάτι έχουν. Ας γνωρίσεις έναν άνθρωπο, βρες μια κοπέλα να είσαι καλά» είπε και όχι δε σταμάτησε εκεί.

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Λιάγκας, λέγοντας στη συνέχεια: «Είναι χαζομάρα η δήλωσή του “πνίγω τη μοναξιά μου στα δυο μου σκυλιά”. Δηλαδή όταν βρεις τη σχέση πνίγεις τα σκυλιά; Όπως λέμε “το πνίγεις το κουνέλι”;».

Περιμένουμε, λοιπόν, να μάθουμε αν ο Μουτσινάς απαντήσει... θα το πνίξει το κουνέλι;