Η Σκορδά μιλά ξανά για τις φήμες εγκυμοσύνης

04.11.2013
Φαίνεται πώς το σήριαλ «είναι, δεν είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά» έχει ακόμη αρκετά επεισόδια. Μέχρι δηλαδή η παρουσιάστρια να επιβεβαιώσει το γεγονός ή να το διαψεύσει με πειστικό τρόπο.

Μέχρι τότε, απλά... υποψιαζόμαστε. Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, η Φαίη για τις φήμες περί εγκυμοσύνης σχολίασε:

«Η μητρότητα απαιτεί σεβασμό. Για να μιλήσεις για εγκυμοσύνη δημόσια πρέπει να είναι δική σου επιλογή πότε και πως θα το κάνεις» είπε κι αυτό μας φτάνει. Ε;

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα. «Ο Γιώργος είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο για μένα από αυτό».

Όταν η κουβέντα πήγε στον γιο της, Γιάννη η Φαίη με λατρεία μίλησε για εκείνον. «Ήταν 30 ημερών ο Γιαννάκης όταν επέστρεψα στη δουλειά, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Μπορεί να δούλευα, αλλά έχω ρουφήξει όλες τις στιγμές μαζί του. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο γυρνούσα στο σπίτι και περίμενα να κοιμηθεί για να πάω να ξεβαφτώ. Είμαι πραγματικά γεμάτη από τις στιγμές μας».