Δες πώς απάντησε ο Λιάγκας στην Κωνσταντίνα

04.11.2013
«Τώρα γυρνά παντού και με δικάζει, λέει πως ήμουν κουτσομπόλης εγώ». Κάπως έτσι έχει το στόρι της Κωνσταντίνας με τον Γιώργο Λιάγκα

αφού η αοιδός μετά την «πικρή» εμπειρία της ως καλεσμένη στην εκπομπή του, γυρνά παντού και τον... δικάζει. Και λέει πως στο Πρωινό τούς ενδιαφέρει μόνο να κουτσομπολεύουν για να κάνουν νούμερα, ρίχνοντας το επίπεδο της εκπομπής.

Και μπορεί επί μία εβδομάδα ο Λιάγκας να μην σχολίασε τα όσα λέει για εκείνον και τη σύζυγο η αοιδός, δεν άντεξε και τα έριξε τα «καρφιά» του. Και η καλύτερη ευκαιρία για να δώσει την απάντηση του, ήταν η παρουσία του Σάκη Αρσενίου στην εκπομπή, αφού ήταν εκείνος που αποχώρησε από το DWTS.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, στη Σάσα Σταμάτη είπε: «Σάσα, να μιλήσει κάποιος άλλος και όχι εσύ σήμερα. Να μιλήσει ο Σάκης που είναι καλεσμένος; Τέτοια κάνουμε και πάνε και μας βρίζουν αλλού. Τουλάχιστον ας μας βρίσουν εδώ».

Και όταν ήταν να τον αποχαιρετήσουν, το έριξε το... φαρμάκι του: «Έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο; Πες το εδώ. Είσαι ΟΚ; Σε φιλοξενήσαμε καλά; Για να ξέρω δηλαδή…».