Μπαλατσινού: Λιγομίλητη αλλά τις φωτιές τις βάζει

06.11.2013
Δεν μιλάει, δεν μιλάει η Μπαλατσινού, αλλά όταν το κάνει, "ανάβει" φωτιές. Πρόσφατα, είπε ότι ο Θάνος Καληώρας τής θυμίζει τον μπαμπά της (!!!) και ότι έχει ξεμείνει στην εποχή της ντισκοτέκ.

Το άκουσε αυτό ο ηθοποιός και μόνο κολακευμένος δεν ένιωσε. Εδώ, που τα λέμε, όχι κι άδικα. Δηλαδή, πόσο είναι ο πατέρας της 44χρονης παρουσιάστριας και θυμίζει τον πατέρα της; Ή μήπως η Μπαλατσινού το πήγε όπως το άσμα... "Μου θυμίζεις την μάνα μου γι αυτό και σ' αγαπάω"; Πάντως, ο Καληώρας μόνο με... αγάπη δεν το πήρε.

«Η κυρία Μπαλατσινού είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της τηλεόρασης, με σπουδαία καριέρα και έχει κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί να με κρίνει και να με επικρίνει. Από την πείρα μου σε αυτή τη δουλειά, πάντως, μπορώ να πω ότι κάποιοι άνθρωποι σχολιάζουν όχι την απόδοση των ανθρώπων αλλά την εικόνα τους», της απαντά μέσα από το Πρώτο θέμα.

Και συνεχίζει: «Φυσικά και δεν με συμπαθεί, αλλά είναι κάτι φυσικό. Δεν γίνεται να σε συμπαθεί όλος ο κόσμος, όπως δεν γίνεται να συμπαθείς όλο τον κόσμο».

Κι επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που μπορεί να φαγωθεί και ζεστό, ο Καληώρας στη συνέχεια έκρινε τις δύο πρωινές εκπομπές. Και μάντεψε ποια του αρέσει.... «Κάνουν ό, τι μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κόσμου. Ξεχωρίζω το «Πρωινό» γιατί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν δώσει εξετάσεις κι έχουν περάσει με άριστα. Και οι δυο τους είναι αυθεντικοί ενώ η Φαίη είναι χάρμα οφθαλμών».