Ελένη: Μάθε πώς την τρελαίνει ο Ματέο

07.11.2013
Η Ελένη η Μενεγάκη από τα παλιά, δειλά δειλά επιστρέφει και πολύ μάς έχει συγκινήσει ετούτο το come back.

Η παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο είχε σταματήσει να μας λέει και τα «οικογενειακά» της και τα της σχέσης της, αφού για ευνόητους λόγους δεν υπήρχαν. Τώρα, όμως, που ο δεσμός της με τον Ματέο είναι πιο δυνατός και πιο... επίσημος από ποτέ, το Λενιώ επέστρεψε στις προσωπικές αφηγήσεις.

Τη μία σχολίασε ότι δεν πίστευε ότι οι Υδροχόοι (βλέπε Ματέο) κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά να που διαψεύστηκε πανηγυρικά. Την άλλη (και αυτή είναι και η καλύτερη) μίλησε για τα πράγματα που την εκνευρίζουν στον αγαπημένο της. Όνομα δεν έδωσε, αλλά δεν χρειάστηκε. Καταλάβαμε. Όπως καταλάβαμε ότι οι δυο τους μένουν μαζί. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Με αφορμή τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» η Μενεγάκη εξήγησε ποια είναι αυτά που την εκνευρίζουν στον Ματέο και την κάνουν έξαλλη.

«Περνάω να πάω στο μπάνιο και βλέπω την ντουλάπα ανοιχτή με το φωτάκι. Μου γυρνάει το μάτι. Έχω βαρεθεί να λέω “κλείστε την ντουλάπα”, δεν μπορώ να βλέπω την πόρτα και το φωτάκι ανοιχτά» είπε και ήτο τέτοιο το άχτι της που χτύπησε μέχρι και το χέρι στο τραπέζι. Απορία: Τι ντουλάπα έχει το Λενιώ που έχει και φωτάκι; Πάντως, όχι σαν τι δικές μας.

«Γυρνάω όλο το σπίτι και κλείνω τα φώτα» είπε και συνέχισε και με τα υπόλοιπα που την ενοχλούν. «Την οδοντόπαστα δε θέλω να την πατάνε στη μέση. Θέλω να την σπρώχνουν από κάτω προς τα πάνω. Γιατί να μην κλείνεις τη βρύση με το νερό όταν πλένεις τα δόντια σου; Βαριέσαι να την ξανανοίξεις; Και δεν μπορείς να ξεπλύνεις καλά τον νιπτήρα;», είπε ταραγμένο το Λενιώ.