Εκτός εαυτού η Ρώπα έφερε σε αμηχανία την Ελένη

08.11.2013
Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε η Χρύσα Ρώπα το μεσημέρι της Πέμπτης όταν μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού, χρησιμοποιώντας ακόμη και απαγορευμένες εκφράσεις, προκαλώντας αμηχανία στην παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους τόσο για το ξέσπασμα όσο και για την αλήθεια που έκρυβαν τα γεμάτα οργή λόγια της.

«Δεν είναι άδικο να μη μου δίνεις το δικαίωμα της διαφορετικότητας; Είσαι αριστερή; Είμαι δεξιά. Θα με σκοτώσεις επειδή είμαι δεξιά; Θα σκοτώνουμε ανθρώπους επειδή είναι μαύροι, κίτρινοι, μπλε; Δηλαδή στο Παρίσι, που είναι όλο το Παρίσι, δέκα εκατομμύρια, δηλαδή όσο είναι η Ελλάδα, ξένοι θα πρέπει να περπατάμε στις μύτες για να αποφύγουμε τα αίματα», είπε έξαλλη η ηθοποιός.

Και συνέχισε με τις δολοφονίες των δύο παιδιών στο Ν. Ηράκλειο: «Για όνομα του Θεού, θα μας τρελάνουν. Επίτηδες τα κάνουν όλα αυτά. Τα πράγματα χειροτερεύουν, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε. Πρόκειται για μια παρανόηση, μια σχιζοφρένεια. Καταδίκασαν τον Τσοχατζόπουλο. Εγώ τι κατάλαβα; Έχει το παιδί μου σχολείο; Έχει ο γιος μου δουλειά;».

Και συνέχισε κατακεραυνώνοντας το lifestyle που προωθούσαν τα αντίστοιχα περιοδικά. Και μπορούμε να πούμε ότι στο σημείο αυτό έφερε σε αμήχανη θέση την Ελένη, για ευνόητους λόγους.

«Όλοι εμείς οι αναγνωρίσιμοι έχουμε πολλά λεφτά. Αυτά έκαναν τα… ΚΛΙΚ. Το ότι είμαι πετυχημένος σήμαινε ότι έχω πάρα πολλά λεφτά, ότι είμαι πάρα πολύ άνετη, ότι δεν… γαμ… μωρέ! Έχω και τέσσερις Φιλιππινέζες, έχω και πέντε αμάξια. Δεν ήταν έτσι η Ελλάδα πριν», είπε.

Εκεί, όμως, που η παρουσιάστρια δεν ήξερε πώς να την ηρεμήσει, αφού η Ρώπα ήταν πια... εκτός ελέγχου, ήταν όταν υποστήριξε ότι ο κόσμος ακόμη και τώρα ασχολείται με ανούσια πράγματα.

«Ασχολούμαστε τώρα αν η Ελιάνα είπε κάτι για τη Δούκισσα. Παιδιά είμαστε καλά; Τρελαθήκαμε; Δεν μπορούμε να πάρουμε συντάξεις, ο κόσμος τρέχει στα συσσίτια. Περνάω από τη Σοφοκλέους και θέλω να πεθάνω γιατί έχω δει γυναίκα να κάθεται στο πεζοδρόμιο και να ταΐζει τον άνδρα της, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει το πιρούνι να φάει. Με όλους αυτούς τους κλέφτες; Ακόμα κλέβουν, τώρα κλέβουν. Πώς ζούνε κάποιοι. Ποιος είναι αυτός που δίνει 600 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια και ο άλλος περιμένει 600 ευρώ τον μήνα για να ζήσει την οικογένειά του; Δεν το καταλαβαίνουμε σαν λαός ότι πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτή την κατάσταση;», είπε

Στο τέλος την ρώτησαν αν θα τιμωρούσε τον γιο της, αν καταλάβαινε ότι βίασε ένα κορίτσι, και η απάντηση της ηθοποιού ήταν απλά αφοπλιστική.

«Και σαν μάνα τον καργ… θα τον φάω»