Ζει και η Καινούργιου το δράμα της

08.11.2013
Μην το ψάχνεις, έχει και η Κατερίνα Καινούργιου τα βάσανα και τις στεναχώριες της. Και μπορεί ο κόσμος να καίγεται, όμως, το Κατερινιώ… χτενίζεται.

Το girl μίλησε για το σώμα της και με περηφάνια μοιράζεται με τον κόσμο το μεγάλο μυστικό πώς να χάσεις 10 κιλά. Γιατί ναι του κόσμου το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η μυστική δίαιτα της Καινούργιου.

Τέλος πάντων, η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Shape και μίλησε για το «δράμα» που έζησε πέρυσι που ήταν κανονική στα κιλά.

«Πέρσι δεν αισθανόμουν ότι ήμουν λεπτή. Ήμουν μάλλον κανονική, πιο juicy απ’ ότι τώρα. Εξαιτίας κάποιων ορμονικών διαταραχών, είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά με το βάρος μου τα τελευταία 2 χρόνια. Είχα πάρει 10 περίπου κιλά, κάτι που με ενοχλούσε πολύ. Ένιωθα “φουσκωμένη” και, μάλιστα, σε σημεία που καμία γυναίκα δε θέλει να είναι» αποκάλυψε το Κατερινιώ και συγκλονιστήκαμε.

Και συνέχισε να μας συγκλονίζει: «Για εμένα το βάρος μου είναι πολύ προ­σωπικό θέμα. Είναι δείκτης της σχέσης μου με τον εαυτό μου. Ξέρω γυναίκες που δε νιώθουν καλά όταν είναι αδύνατες, τους αρέσουν οι καμπύλες. Άλλες, όπως κι εγώ, θέλουν να αισθάνονται λεπτές».