Λιάγκας vs Ελένης: Η εκπομπή της είναι «αγιογραφία»

08.11.2013
Και από το πουθενά ξεκίνησε μια τηλεοπτική κόντρα που πήρε αμπάριζα και τους συμμαθητές της ελληνικής τιβί.

Η εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο «ΌΛΑ τρέλα» δημιούργησε... πάθη και αλληλοσπαραγμούς, αφού η κριτική για την Δούκισσα Νομικού στα μούτρα της, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Πρωινού. Η πανελίστρια της Ελένης απάντησε στα όσα την κατηγόρησαν και το πρωί της Παρασκευής είχαμε συνέχεια.

Ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε στην απάντηση, ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε μέρος, ρίχνοντας όμως το «καρφί» του, μωρέ καρφάρα ήταν, στην αγαπημένη του συμμαθήτρια στο δημοτικό, Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια, ο Λιάγκας θίχτηκε, επειδή η Ελιάνα σχολίασε για τις συνεντεύξεις που παίρνουν στην τηλεόραση, μαζί και η αφεντιά του.

«Για μένα είναι πολύ πιο προσβλητικό να κάνεις μια συνέντευξη και να ρωτήσεις κάποιον για τα προσωπικά του, επιμένοντας, και το έχουν κάνει όλοι. Από το Λιάγκα, μέχρι τον Κωστόπουλο!» είπε χαρακτηριστικά η Ελιάνα.

Για να έρθει η άμεση απάντηση του θιγμένου Λιάγκα. «Ήρθε η άλλη, έβρισε τη Δούκισσα, και καταλήξαμε πως δεν κάνουμε καλές συνεντεύξεις. Αγιογραφία είναι η συγκεκριμένη εκπομπή. Την ίδια δουλειά κάνουμε όλοι στην τηλεόραση. Άλλοι την κάνουμε καλύτερα και άλλοι χειρότερα. Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο. Αλλά να βγαίνουμε και να βγάζουμε τα μάτια του άλλου;» είπε και λάλησε.