Τα «βρόντηξε» ο Λιάγκας λόγω Φαίης - Σταμάτη

11.11.2013
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος ο Λιάγκας γίνεται έξαλλος στην εκπομπή, και δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί να αποχωρήσει.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει έξαλλος από το τραπέζι και κάθεται παρμένος σε μια γωνιά στον καναπέ, συνεχίζοντας τις απειλές περί αποχώρησης από την εκπομπή.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, τα νεύρα του παρουσιαστή τα έκαναν κρόσσια και η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη. Η σύζυγος επειδή το πρωί της Δευτέρας είχε μια συμπεριφορά σα να την τσίμπησε... μύγα τσε τσε και η πανελίστρια, επειδή και πάλι έριξε ατάκα που ενόχλησε τον παρουσιαστή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην εκπομπή έπαιξε βίντεο με δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και η Σταμάτη θεώρησε ότι κάποιες από αυτές ήταν σπόντες στον... Αντώνη Ρέμο. Η ατάκα αυτή εκνεύρισε τον Λιάγκα με την Σταματη να του λέει: «Αγόρι μου, τι δεν καταλαβαίνεις;».

Αυτό ενέπνευσε την Φαίη που άρχισε να τραγουδά το «αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου, ανάσα μου και αίμα μου». Και δεν περιορίστηκε μόνο στο τραγούδι, αλλά ωσάν άλλη... Αλίκη Βουγιουκλάκη άρχισε να κουνάει το κεφάλι, να παίζει με το μαλλί και να χορεύει. Η συμπεριφορά της συζύγου έκανε έξαλλο τον Λιάγκα.

«Φαίη σε παρακαλώ πολύ! Κάνεις χαζομάρες! Με τσαντίζετε πρωί πρωί... Βγάζουμε από το στομάχι μας βλακείες για να λέμε στον κόσμο, δεν μ’ αρέσει αυτό το πράγμα», άρχισε να φωνάζει και ν στήνει καβγά με Σταμάτη.

Στο τέλος, έφυγε από το τραπέζι και κάθισε στον καναπέ φωνάζοντας: «Εγώ θα σηκωθώ να φύγω! Μου ‘χετε σπάσει τα νεύρα». Βέβαια, τόσες φορές που έχει απειλήσει φέτος, φοβούμαστε μήπως την πάθει σαν τον βοσκό... Στο τέλος θα φύγει και δεν θα τον πιστεύει κανείς.