Καραβάτου: Στάζει μέλι για την γλυκιά Σπυροπούλου

11.11.2013
Την απάντηση της σε όσους έσπευσαν να πουν ότι θα έχει πρόβλημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Και αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, μόνο ζήλια ψώρα δεν είπε σε όλους τους κακόβουλους, που δεν έχουν τέτοια γλυκιά συνάδελφο, όπως η Σπυροπούλου. Γιατί έχε υπόψη σου ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άψογες και η Καραβάτου σχεδόν στάζει μέλι, όταν μιλάει για την Κωνσταντίνα.

«Είναι εξαιρετικές, από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Είναι ένα γλυκό πλάσμα η Κωνσταντίνα και ταιριάξαμε, όπως και με όλα τα παιδιά. Πιστεύω πως βρεθήκαμε όλοι μαζί σε μια πολύ ευτυχή συγκυρία», δήλωσε στο περιοδικό Τηλέραμα.

Και συνεχίζει με τις φήμες που έχουν ακουστεί σχετικά με την Σπυροπούλου. «Δεν με απασχολούν αυτά τα πράγματα. Αφενός δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα αν δεν συναντήσω η ίδια τον άνθρωπο για τον οποίο λέγονται διάφορα, αφετέρου εκείνο που έχει περισσότερη σημασία για μένα είναι ότι πρόκειται για μια καινούρια αρχή, οπότε οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να διασκεδάζει ο κόσμος τις τέσσερις ώρες που διαρκεί η εκπομπή».