Ήττα για Μουτσινά το «κάρφωμα» του Καλημέρη

12.11.2013
Καλεσμένο τον Τζώνη Καλημέρη έχει το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Μουτσινάς κι ενώ κανονικά θα περιμέναμε ακόμη μία βαρετή εκπομπή από τον παρουσιαστή, τα πράγματα άλλαξαν.

Κι ας είναι καλά ο γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του Alpha που κατά κάποιο τρόπο «άδειασε» τον Μουτσινά στη συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους. Ο Καλημέρης δεν ενθουσιάστηκε με το περίφημο «Νικ Ο Κλοκ», ενώ δε δίστασε να ρίξει το «καρφί» του, αλλά και μέσω των δημοσιογράφων να του προτείνει ιδέες για την εκπομπή.

"Πιστεύω πως ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή του για να μπορέσει να τη βελτιώσει. Μάλιστα του προτείνω να έχει σταθερά δίπλα του τρεις γυναικείες παρουσίες προκειμένου να υπάρχει ένα concept τύπου "Οι άγγελοι του Νίκου"» είπε. Άουτς.

Ο Καλημέρης αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και τα δημοσιεύματα ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του Greek Idol. Ούτε Ελένη θα δούμε το βράδυ, ούτε το talent show, ενώ ο Καλημέρης για το Λενιώ είπε: "Για να κάνει σόου, θα πρέπει να σταματήσει τα μεσημέρια"


Ωστόσο, από την κριτική του δεν γλίτωσε και η Ναταλία Γερμανού, που μπορεί να έφυγε από τον Alpha, σχολιάστηκε όμως η ίδια και η εκπομπή της από τον άνθρωπο του καναλιού. "Είναι κακή. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ναταλία είναι να προσαρμόσει το σόου στην προσωπικότητά της" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καλημέρης.