Παπαδάκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την αδελφή του

13.11.2013
Μία απίστευτη ιστορία για την αδελφή του που είχε σύνδρομο down εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης ως καλεσμένος στην εκπομπή «ΌΛΑ τρέλα».

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκινημένος μίλησε για την οικογένεια του, που την έχασε νωρίς, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την αδελφή του, Μαρία.

«Έζησα 51 χρόνια με ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες, την αδερφή μου, που “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες. Ήταν τα πάντα για μένα και εγώ ήμουν τα πάντα γι’ αυτήν, γιατί είχε χάσει μάνα, πατέρα... όλους!», αποκάλυψε.

Και συνέχισε φανερά συγκινημένος: «Είχε πεθάνει ο αδερφός μου κι εγώ προσποιούμουν ότι ήμουν εκείνος. Την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα “έλα Μαράκι, ο Μάρκος είμαι” και, όταν πήγαινα εκεί, μου έλεγε “ο Μάρκος με πήρε τηλέφωνο”. Αυτό γινόταν για ένα διάστημα δέκα ετών!».

Ο Παπαδάκης έχασε νωρίς εκτός από τον αδελφό του και τους γονείς του κι έτσι έμεινε στον κόσμο με την αδελφή του, που της είχε μεγάλη λατρεία. «Η αδερφή μου είχε σύνδρομο down! “Έφυγαν” όλοι πολύ νωρίς: ο αδερφός μου στα 49, ο πατέρας και η μητέρα μου στα 51... Έμεινα μόνο εγώ κι αυτό το κοριτσάκι, το Μαράκι και είχαμε μια φοβερή σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά.