Δράμα: Η Ιωαννίδου δεν θέλει να γνωρίσει τον Ιωάννου

13.11.2013
Θα μπορούσε να ήταν μία από τις Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha, αλλά όχι είναι μία οικογενειακή ιστορία βγαλμένη από την ελληνική showbiz.

Η Μαρία Ιωαννίδου γι ακόμη μία φορά ερωτάται για τη Ναταλία Γερμανού και γι ακόμη μία φορά λέει τη γνώμη της, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Και αγάπη και φροντίδα, καθότι και μητριά της παρουσιάστριας.

Έτσι, η Ιωαννίδου είπε για την εκπομπή της Ναταλίας ότι θα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα και μπορεί να τα καταφέρει, αφού το έχει το ταλέντο. Καλύτερους καλεσμένους να βρει και θα τα πάει καλύτερα.

Μέχρι εδώ καλά. Κι ευγενικά μίλησε για την εκπομπή, αν σκεφτείς τι κριτικές έχει ακούσει η Ναταλία για την... Γερμανού ξανάρχεται. Ωστόσο, το.... οικογενειακό το δράμα παίχτηκε όταν η μητριά Ναταλίας ρωτήθηκε για τον Μάνο Ιωάννου.

Όχι, η Ιωαννίδου δεν τον έχει γνωρίσει. Και όπως είπε και στις τηλεοπτικές κάμερες, δεν έχει και καμία σκασίλα να τον γνωρίσει! Ναι, έτσι ακριβώς το είπε. Και μη μου πεις ότι δεν αποτελεί έμπνευση για τις οικογενειακές ιστορίες;

Εικόνα κάναμε τη σκηνή. Είναι η πρωταγωνίστρια κι από κάτω η καρτέλα να γράφει: «Μητριά Ναταλίας: Δεν έχω σκασίλα να γνωρίσω το νεαρό σύντροφο της». Τέλειο;