Απίστευτο! Ο Λιάγκας κοιμήθηκε στην πρεμιέρα του Sugar

14.11.2013
Να είναι βαρετή η παράσταση Sugar με Ζέτα Μακρυπούλια, Κώστα Βουτσά και Θοδωρή Αθερίδη; Να μην σκαμπάζει από Τέχνη ο Γιώργος ο Λιάγκας;

Ή μήπως ο παρουσιαστής είναι τα μάλα κουρασμένος τον τελευταίο καιρό; Ό, τι κι αν ισχύει από τα τρία, ένα έχει σημασία.... ο Λιάγκας πήγε στην πρεμιέρα της Μακρυπούλια και τον... πήρε τον ύπνο.

Ο άνθρωπος έγειρε στην αναπαυτική καρέκλα κι επί πέντε λεπτά κοιμόταν. Τι κι αν επρόκειτο για μιούζικαλ; Δεν πα να βαράνε κανόνια, ο Λιάγκας τον... παίρνει τον ύπνο όπου βρει. Και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην εκπομπή, ξεμπροστιάζοντας από μόνος την αφεντιά του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μάς έδειξε και τα «μυστικά» του να κοιμάσαι σε δημόσιο χώρο και να μην το παίρνει χαμπάρι ο διπλανός σου. Καθηγητής στο συγκεκριμένο σπορ ο Λιάγκας. Βέβαια, εξήγησε ότι ήταν κουρασμένος, αφού είχε ξυπνήσει στις 6 το πρωί και δεν άντεξε. Σκέψου δηλαδή να είχε πάει σε καμία βαρετή παράσταση και ουχί σε μιούζικαλ.

Μέχρι ροχαλητό θα έριχνε και το σαλάκι του θα έφευγε από τα πλάγια. Βέβαια, αφού ήταν κουρασμένος, θα μπορούσε να μείνει σπίτι του και να κοιμηθεί νωρίς. Και να πήγαινε άλλη μέρα να δει την παράσταση. Τι να πεις.