Σταρόβας vs Αρναούτογλου: Τα χώνει για το σύμφωνο συμβίωσης

18.11.2013
Ο Δημήτρης Σταρόβας φέτος συνεργάζεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ φαίνεται ότι οι δύο άνδρες μέσα από τη συνεργασία απέκτησαν και φιλική σχέση.

Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον Σταρόβα να τα «χώσει» για το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης κι εμμέσως (πλην σαφώς) να πάρει η μπάλα και τον Αρναούτογλου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι με την Κατερίνα Κόκλα έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν διαφωνώ, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας. Δεν έχω καμία περιουσία για να φοβάμαι μήπως μου τη φάει κανείς. Συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάικλ Ντάγκλας. Δηλαδή, παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και του λες ότι σε περίπτωση που χωρίσεις, τα λεφτά θα έρθουν όλα σε σένα; Είναι σαν να του λες ότι τον υποπτεύεσαι. Αυτό είναι υποκρισία» είπε χωρίς περιστροφές ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη και δε ξέρουμε η δήλωση αυτή πόσο ωραία ήχησε στα αυτιά του.

Ο Σταρόβας, αν κι έχει δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια στο ενεργητικό του, δεν θα έλεγε όχι να παντρευτεί και τρίτη φορά.

«Θα έκανα και τρίτο, με παπά και με κουμπάρο! Τι νόημα έχει να γίνει ο γάμος σε δημαρχείο; Γιατί να μην κάνεις θρησκευτικό; Να χαρεί και το σόι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΕΓΩ Weekly