Η Σπυροπούλου τον άντρα τον θέλει με κοιλιά

18.11.2013
Τελικά, η περσινή συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Ναταλία Γερμανού άφησε πίσω της... στάχτη, μπούρμπερη και πολλή... love.

Βρε τέτοια love, δεν βρίσκεις πουθενά. Τα δυο κορίτσια και πάλαι ποτέ αγαπημένες συνεργάτιδες (γκούχου γκούχου) τώρα που πια δεν είναι αναγκασμένες η μία να ανέχεται την άλλη, με την πρώτη ευκαιρία ρίχνουν τα «καρφιά» τους.

Πινγκ πονγκ οι κακίες και οι σπόντες με το τελευταίο χτύπημα να έρχεται από την Σπυροπούλου, που φέτος έχει... ξε-ψαρώσει. Η συζήτηση στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» ήταν γύρω από τους άντρες και πώς οι γυναίκες επιλέγουν το ταίρι τους. Τότε η Σπυροπούλου για πρώτη φορά μίλησε για τα δικά της γούστα και τα κριτήρια που έχει στους άνδρες.

«Δεν προτιμώ κανέναν. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Δεν θα απορρίψω κάποιον που θα έχει λίγη κοιλιά, είναι καλοπέραση η κοιλιά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κοιτάξω το αντικειμενικά όμορφο, που το κοιτάζουν και το θαυμάζουν όλοι» είπε η νεαρή παρουσιάστρια, που ναι, δε λέει όχι στις κοιλιές

Τότε το λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος σχολίασε: «Βέβαια οι γυναίκες λέτε, εντάξει να έχει χιούμορ και τα υπόλοιπα δεν μ' ενδιαφέρουν». Αυτό ήταν. Η Σπυροπούλου μόλις βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να ρίξει το «καραφάκι» της στην Γερμανού, που πέρυσι ήταν μαζί της.

«Μπερδεύεσαι Παύλο μου, είμαστε σε άλλη εκπομπή φέτος» είπε