Την... ψήνουν την επανασύνδεση Μπαλατσινού - Ελένη

19.11.2013
Να μου το θυμηθείς, θα έρθει η μέρα (μη σου πω και σύντομα) που οι δυο πάλαι ποτέ κολλητές και κουμπάρες θα γίνουν και πάλι φιλενάδες.

Ναι, ναι. Η Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπαλατσινού τον τελευταίο καιρό έχουν ρίξει... γέφυρες επικοινωνίας και να δεις που θα πιάσουν τόπο. Την αρχή έκανε η Μπαλατσινού, όπου μετά του συζύγου Πέτρου Κωστόπουλου εκθείαζαν την κουμπάρα.

Τη σκυτάλη πήρε το Λενιώ, που μέσω του Άρη Καβατζίκη έστειλε μήνυμα στην πρώην κολλητή ότι πια δεν κοιμάται στα εστιατόρια και τα σινεμά. Και απάντηση στο μήνυμα έδωσε άμεσα η Τζένη, λέγοντας ότι πράγματι η Μενεγάκη όταν έβγαιναν έξω, δεν δίσταζε να κοιμηθεί ακόμη και στους καναπέδες.

Αλλά αυτές οι θύμησες δεν είναι τίποτε μπροστά στη στήριξη που έκανε η Μπαλατσινού στο πρόσωπο της Ελένης, όταν οι τηλεκριτικοί «αποκαθήλωσαν» την.... βασίλισσα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Η Ελένη είναι σχολείο. Μπορεί να μην κάνει 35% αλλά ο, τι κάνει το κάνει σωστά. Είναι γκουρού! Μπορεί να μην κάνει 35%, αλλά πουλά πολύ καλά το προϊόν!» είπε η κουμπάρα. Και είμαστε σίγουροι ότι το Λενιώ δεν πρέπει να έμεινε ασυγκίνητο από την... ψήφο εμπιστοσύνης.

Και για να δέσει το γλυκό, στο σχόλιο της Μπαλατσινού, ήρθε ο Κωστόπουλος και συμπλήρωσε: «Το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο της Ελληνικής τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη».