Μπαλατσινού vs Πάνια: «Με προσβάλλει η εκπομπή της»

19.11.2013
Ήταν να μην... ξεμπουκώσει η Τζένη Μπαλατσινού. Άπαξ κι έγινε το... θαύμα, η παρουσιάστρια με το αιχμηρό της σχόλιο δεν χαρίζεται σε τηλεοπτικά και μη πρόσωπα.

Όπως καλή ώρα έκανε με την Αννίτα Πάνια, όπου δε δίστασε να πει ότι η εκπομπή της την ενοχλεί και την προσβάλλει. Αφορμή στάθηκε το βίντεο, όπου καλεσμένος της Πάνια εξομολογήθηκε στον αέρα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η Μπαλατσινού φανερά εκνευρισμένη με αυτό που είδε, σχολίασε: «Εμένα με ενοχλεί κάτι στην εκπομπή της Πάνια, ότι "παίζει" συνέχεια με το νοητικό επίπεδο και το IQ των ανθρώπων. Εμένα αυτό με ενοχλεί και με προσβάλλει. Δεν έχεις δικαίωμα να προβάλλεις τις αδυναμίες και το νοητικό επίπεδο του άλλου και να βγάζεις τον πιο "γκάου" για να κάνεις νούμερα».

Θέση στο θέμα πήραν και οι υπόλοιποι με τον Πέτρο Κωστόπουλο να συμφωνεί, προσθέτοντας: «Αυτό που είδα χαλάει όλη την προσπάθεια για να καταφέρουν οι gay να μην αισθάνονται κομπλεξικά. Αυτό που εξέφρασε ο δημοσιογράφος (σ.σ. εννοεί τον Θόδωρο Συγγελάκη – Ανδρεάδη και την επιστολή που έστειλε σε καθημερινή εφημερίδα), χαλάει. Βγαίνει ο άλλος, κάνει την "τρελή" και λέει "θα το πω στον μπαμπά μου"».