Ουγγαρέζος: Του λείπει ο φίλος του ο Λιάγκας

20.11.2013
Για το άδοξο τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο τον Λιάγκα, αλλά και για την απόφαση να παραμείνει στο Mega, μίλησε γι ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μόνο που τώρα, ο νεαρός παρουσιαστής δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος που δεν μιλάει με Λιάγκα είναι καθαρά επαγγελματικός και όχι προσωπικός. Αλλά και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι.... ναι του λείπει ο φίλος του ο Λιάγκας. (σνιφ, σνιφ)

«Αποφάσισα από την πρώτη στιγμή να ακολουθήσω το δρόμο της ομάδας που ανήκω άσχετα από τις συνθήκες στις οποίες θα έπρεπε να παίξει μπάλα η συγκεκριμένη ομάδα και αυτό ήταν και ο βασικός μου φάρος. Από την πρώτη στιγμή είχα ως σημείο αναφοράς την ομάδα μου, το κανάλι που με εμπιστεύεται. Το MEGA με στήριξε, με στηρίζει και το στηρίζω και πορευόμαστε έτσι» εξήγησε για το λόγο που αποφάσισε να μείνει στο Μεγάλο κανάλι και να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους στον ΑΝΤ1.

Όσο για τη φιλία του με το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και το άδοξο τέλος αυτής λέει: «Με τα παιδιά έχουμε τρομάξει και δεν κάνουμε πια την παρέα που κάναμε μετά την αποχώρησή τους από το κανάλι. Τρία χρόνια όλα τα πρόσωπα της εκπομπής -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- ήμασταν αχώριστοι. Όταν επέρχεται ένα τέτοιο διαζύγιο, μια αποχώρηση ισοδυναμεί με έναν μικρό θάνατο. Τρομάξαμε, επαναπροσδιορίσαμε - επαναπροσδιορίζουμε τους ρόλους μας και σιγά - σιγά είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε την άκρη μας και θα είναι όλα καλά».

Εξάλλου, όπως παραδέχεται ο Λιάγκας, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη είναι οι μοναδικοί φίλοι που έχει αποκτήσει από τον χώρο. «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαίρη Συνατσάκη είναι οι μοναδικοί μου φίλοι από το χώρο. Αυτό ισχύει πάντα και δεν μετανιώνω στιγμή γι' αυτό» δηλώνει.

Όσο για τις εξόδους του Λιάγκα με την Σταμάτη σε διάφορες εκδηλώσεις, κάτι που μέχρι πέρυσι το έκανε με τον Ουγγαρέζο, δηλώνει: «Δεν έχω κανένα θέμα που ο Γιώργος παίρνει τη Σάσα μαζί του σε διάφορες εκδηλώσεις. Είναι γεγονός όμως ότι μου λείπει ο φίλος μου. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Έτσι όμως τα έφερε η ζωή και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό. Με τον Γιώργο απομακρυνθήκαμε εξαιτίας ενός επαγγελματικού θέματος. Δεν συνέβη κάτι μεταξύ μας σε προσωπικό επίπεδο και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο το λέει σκόπιμα. Είναι σαφές ότι με την παραμονή μου στο κανάλι αλλάξανε οι ισορροπίες μας».

Πηγή – συνέντευξη: Hello