Η Φαίη τα έβγαλε έξω & ο Λιάγκας την είπε ξεκ*λο

21.11.2013
Με εμφάνιση πίστας και μάλιστα μπουζουκιών β’ κατηγορίας «έσκασε» μύτη το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά και η εμφάνιση της δεν ήταν δυνατόν να περάσει ασχολίαστη από τους υπόλοιπους.

Η παρουσιάστρια παρά ντύθηκε σέξι και αποκαλυπτική για πρωί, με θεόστενο και θεόκοντο φόρεμα, με την πλάτη όλη έξω και χωρίς σουτιέν. Ενώ το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα συνόδευσαν μπότες πάνω από το γόνατο.

Μία που είδε τη σύζυγο ο Γιώργος Λιάγκας και μία που τού ήρθε ταμπλάς. Και δεν της χαρίστηκε. Και του το αναγνωρίζουμε, αφού δεν «κράζει» μόνο τους ξένους, αλλά και τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Βέβαια, αυτός το παράκανε, αφού έφτασε στο σημείο να πει on air στη σύζυγο ότι έχει ντυθεί σαν... ξεκ*λο!

Το ντύσιμο του άρεσε, αλλά για το βράδυ, όπως είπε. Να πάνε μια βόλτα στα μπουζούκια και να το βάλει.

«Είναι σέξι πολύ αλλά θα σε προτιμούσα με αυτό να βγαίναμε ένα βράδυ έξω, που δεν βγαίνεις και με αφήνεις συνέχεια να βγαίνω με την Σάσα, τον Γεωργαντά και τον Λιανό. Βάλε μίνι, όλη η πλάτη είναι έξω, τι θες να βγάλεις και το στήθος;» είπε. Αν και η Σάσα Σταμάτη τον αποκαρδίωσε, αφού παρατήρησε ότι δεν φοράει σουτιέν.

Η Σκορδά εξήγησε ότι το φόρεμα είναι από τη συλλογή της Γωγώς Μαστροκώστα κα το έβαλε για να την τιμήσει, αφού είναι η σημερινή καλεσμένη τους. Αλλά του Λιάγκα το αυτί δεν ίδρωσε. Αντίθετα, έβγαζε καπνούς.

"Είσαι σαν ξεκ..λο Φαίη από τα μπουζούκια ήρθες κατευθείαν; Τραγούδαγες; Σαν τραγουδιάρα της εθνικής οδού είσαι; Τι εμφάνιση είναι αυτή; Σαν τραγουδιάρα στο 9ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας. Κάνουμε πρωινή εκπομπή. Δεν είναι εμφάνιση αυτή για πρωινή εκπομπή» είπε εκνευρισμένος, ενώ στα σχόλια αυτά έκοβαν κι έραβαν οι υπόλοιποι του πάνελ.

Μέχρι και τα καγκέλια χόρεψαν για να δείξουν στην Σκορδά τι επιπέδου είναι η εμφάνιση της. Εκείνη εκνευρίστηκε με την πλάκα και ζήτησε να σταματήσουν, αλλά τι να το κάνεις; Το κράξιμο είχε πέσει. Αν και στο τέλος η Σταμάτη τής έδωσε συγχαρητήρια για το στήθος. "Πάντως συγχαρητήρια στέκονται και χωρίς σουτιέν" της είπε.