Είπε ο γάιδαρος (Λιάγκας) τον πετεινό (Σταρόβα) κεφάλα

21.11.2013
Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα και το κρύο χιούμορ του για τα κιλά του Δημήτρη Σταρόβα, μόνο η παροιμία «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα» ταιριάζει γάντι.

Το βίντεο, που λες, με τον Σταρόβα να ζυγίζεται στα «Καρντάσιανς» και τη ζυγαριά να μηδενίζει, θέλησε να «κανιβαλίσει» ο Λιάγκας. Αλλά, φευ, ο παρουσιαστής είτε δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του είτε αρνείται να χωνέψει ότι δεν είναι φιγουρίνι.

Αντίθετα, τα πολλά κιλά του τα έχει (ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι 110 κιλά) οπότε το να αστειευτεί με χοντροκομμένο τρόπο τα κιλά ενός άλλου, μόνο ως black humor μπορείς να το πάρεις.

«Μπορείς να πας σε πλάστιγγα, εκεί που ζυγίζουν τα τριαξονικά φορτηγά. Κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο Σταρόβας, πρέπει να ζυγίζονται σε τελωνεία» είπε ο «πετσί και κόκαλο στα μάτια τα δικά του» Λιάγκας και μείναμε με την απορία.... το εννοεί αυτό που λέει ή απλά κάνει πλάκα.

Αυτή η.... λιαγκέικη πλάκα που πολλές φορές, μόνος του τα λέει και με το πάνελ του γελάει. Αμ το άλλο; Άρχισαν να εκτιμούν πόσα κιλά είναι ο Σταρόβας και ο.... «πετσί και κόκαλο» Λιάγκας τον υπολόγιζε γύρω στα 170.