Σοκ για Φαίη: Ο γιατρός «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη

21.11.2013
Τη δόξα της... μάνας Νίκου Καρβέλα φαίνεται ότι ζήλεψε γνωστός γιατρός και ήρθε και «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά.

Θυμάσαι, τότε που στην πρεμιέρα της παράσταης «Δαίμονες» η γιαγιά της Σοφίας Καρβέλα είχε αποκαλύψει άθελα της την εγκυμοσύνη της εγγονής; Ε, το ίδιο έκανε και ο γιατρός, έχοντας μάλιστα δίπλα του την εγκυμονούσα Σκορδά.

Η παρουσιάστρια το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά και μαζί με τον γιατρό έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Και τότε εκείνος πάνω στον ενθουσιασμό του δήλωσε: «Μάθαμε πρόσφατα ότι της αρέσει τόσο πολύ που είναι μαμά, που γίνεται και για δεύτερη φορά μαμά! Αυτό είναι νέο μάλλον ε;» είπε ο γιατρός και η Φαίη έμεινε κάγκελο.

Και αμήχανη σχολίασε: «Κάποια στιγμή κι εγώ… με το καλό…». Βέβαια, δεν την έπαιρνε να διαψεύσει, ούτε να πει «είμαι πιο αδύνατη από ποτέ. Η εμφάνιση μου χωράει σχόλια για εγκυμοσύνη», όπως έλεγε μέχρι πρόσφατα.

Οι δηλώσεις του γιατρού έπαιξαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η αντίδραση της παρουσιάστριας, που άρχισε να δαγκώνεται και να γελάει πονηρά, ήταν όλα τα λεφτά. Γιατί, Φαίη μας, ως φαίνεται τούτη την εγκυμοσύνη... ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!