Αποχώρησε η Μαστροκώστα από το Dancing

25.11.2013
Γωγώ Μαστροκώστα γιοκ από το Dancing with the stars και η αποχώρηση της από το show αποτελεί ένα κάποιο πλήγμα για τον ανδρικό πληθυσμό.

Γωγώ είναι αυτή. Αν και ο κόσμος, εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και φανατικός με την παρουσία της αφού στο προηγούμενο live ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και σε αυτό αποχώρησε.

Έτσι, εμείς οι πιστοί φαν της κλασικής αξίας που ακούει στο όνομα Μαστροκώστα την χαρήκαμε για πέντε μόνο live. Η Γωγώ το βράδυ της Κυριακής αν και τα πήγε σχετικά καλά στο χορό (πήρε 22 βαθμούς από την επιτροπή) δεν κατάφερε να μείνει, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Άλεξ Κάβδας. Και αυτή, ναι ήταν έκπληξη.

Η Γωγώ στο live χόρεψε με υψηλό πυρετό, και για το λόγο αυτό δεν χόρεψε ξανά στο τέλος. Σε περίπτωση, που πας να την κακολογήσεις, επειδή δεν τήρησε το... έθιμο.

«Νιώθουμε μια χαρά. Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν θα είχα άλλα κουράγια. Αυτό που ήθελα να δώσω το έδωσα. Ξέκλεψα πάρα πολύ χρόνο και από την οικογένειά μου. Γενικώς ήταν το τέρμα και για μένα εδώ, δεν θα μπορούσα παραπάνω, ούτως ή κι αλλιώς», είπε η Γωγώ μετά την αποχώρηση της.

Στο πέμπτο Live, την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Στικούδη με 28 βαθμούς.