Τραγωδία: Ναυάγησε η συνεργασία Βίσση - Βανδή

25.11.2013
Όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν. Η μεγάλη τηλεοπτική συνεργασία ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, που με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε, δεν θα γίνει.

Η μοναδική ευκαιρία να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι δύο πάλαι ποτέ «αιώνιες» του λαϊκό – ποπ τραγουδιού χάθηκε και πότε θα τις δούμε μαζί; Ε; Πότε;

Σύμφωνα με το TV Έθνος, το τηλεοπτικό σχήμα του «The Voice», Βίσση – Βανδή και Αντώνης Ρέμος ναυάγησε, αφού η «απόλυτη» δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την παραγωγή. Τι κι αν ήταν σχεδόν σίγουρη η παρουσία της στην κριτική επιτροπή; Τα λεφτά μπήκαν εμπόδιο.

Βανδή και Ρέμος, πάντως, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι», ενώ η παραγωγή – μετά το ναυάγιο με Βίσση – αναζητά πλέον δύο κριτές. Όσο για την παρουσίαση, όπως φαίνεται έχει κλείσει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα.

Άλλο αν ο παρουσιαστής πριν λίγες μέρες μέσα από το Πρωινό έλεγε ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση. Πάντως, στον ΑΝΤ1 κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού πρέπει να κλείσουν τα ονόματα, ώστε να καταφέρουν να βγει το show στις αρχές του χρόνου

Πηγή: TV Έθνος