Αρναούτογλου: Η επιστολή στα ΜΜΕ για το γιο του

25.11.2013
Πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και τώρα, ο παρουσιαστής στέλνει επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ, όπου ζητά να σεβαστούν το παιδί του.

Ο Γρηγόρης κάνει γνωστό ότι δεν θέλει να δημοσιευτεί ποτέ φωτογραφία ή απεικόνιση του γιου του στα ΜΜΕ, όσο είναι ανήλικος. Και αν δημοσιεύσουν φωτογραφία του, αυτή να είναι ειδικά επεξεργασμένη, ώστε σε καμία περίπτωση να μην φαίνεται το πρόσωπό του.


Η επιστολή Αρναούτογλου:

«Κύριοι/ες

Με την παρούσα μας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σεβόμενοι την οικογενειακή μου ζωή και στο πλαίσιο της προστασίας αυτής και από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», δεν θα ήθελα να εμφανισθεί σε καμία φωτογραφία ή απεικόνιση με οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο μέσο η «εικόνα»- το πρόσωπο- του ανηλίκου τέκνου μου και δη καθ' όλη τη διάρκεια της ανηλικότητάς του.

Παρακαλώ θερμά, όπως οι φωτογραφίες που θα απεικονίζουν το ανήλικο τέκνο μου να είναι ειδικά επεξεργασμένες (με ειδική σκιαγράφηση), ούτως ώστε επ' ουδενί να εμφανίζεται το πρόσωπό του.

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Αρναούτογλου»