Εμπάργκο Σκορδά σε Notis: Δεν τον θέλει στην εκπομπή ΤΗΣ

25.11.2013
Και ο θόρυβος από τις προκλητικές δηλώσεις του Notis Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, δε λέει να κοπάσει.

Το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ασχολήθηκαν ξανά με το θέμα (την Παρασκευή είχαν παίξει τις δηλώσεις του) και η Φαίη η Σκορδά τούτη τη φορά ήταν έξαλλη. Την Παρασκευή, μάλλον, είχε πάθει σοκ(ι) από αυτά που άκουγε και ήθελε το χρόνο της για να τα... επεξεργαστεί.

Και μάλλον το έκανε το σαββατοκύριακο, αφού το πρωί της Δευτέρας το μάτι της γυάλιζε και ήρθε σε ρήξη με τον σύζυγο, Γιώργο Λιάγκα, που ακόμη πιστεύει ότι είναι μαγκιά να λες την άποψη σου, όποια κι αν είναι αυτή. Κι επειδή είναι και βαθιά δημοκράτης, δίνει το δικαίωμα στον Σφακιανάκη να λέει ελεύθερα την άποψη του.

Η σύζυγος, όμως του βγήκε... επαναστάτρια και όχι τόσο... δημοκράτισσα όσο ο άνδρας του σπιτιού. Και σε έξαλλη κατάσταση δήλωσε ότι δεν θα καλέσει ξανά σε εκπομπή ΤΗΣ τον Σφακιανάκη.

«Ο καλλιτέχνης πρεσβεύει κάτι και μέσα από τη δουλειά του προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο. Ο καθένας όμως αντιδρά και γι’ αυτό υπήρξε και η αντίδραση της Δέσποινας και της Έλενας Ακρίτα. Κι εγώ λέω λοιπόν ότι σε καμία εκπομπή που παρουσιάζω δε δέχομαι να έρθει ο Σφακιανάκης ή να ξαναπαίξει δήλωση του Σφακιανάκη. Και αυτό θα έπρεπε να κάνουν και άλλες εκπομπές. Δεν πρέπει να ξαναπαίξουν Σφακιανάκη», είπε και χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι.

Αλλά ο σύζυγος αντέδρασε, αφού είχε αντίθετη άποψη.

«Τι λες ρε Φαίη; Τι δημοκρατία είναι αυτή. Άρα θα βγουν και θα πούνε η μεγαλύτερη φασίστρια είναι η Σκορδά. Λογοκρίνεις την άποψη του άλλου; Εάν δεν είναι παιδόφιλος, εάν δεν είναι εγκληματίας τι μας ενοχλεί. Είναι ναζιστής. Είναι άποψή του», είπε.

Η Φαίη, όμως, δεν άκουγε, προφανώς ούτε και κατανόησε τη... διπλωματική στάση του συζύγου κι επέμενε στο... εμπάργκο: «Γιατί να δώσω λόγο σε έναν άνθρωπο που με πάει πίσω; Τι προσφέρει;», αναρωτήθηκε.