Τα δάκρυα της Σπυροπούλου για την Καραβάτου

26.11.2013
Καλεσμένη της κολλητής της, Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η νεαρή παρουσιάστρια πολλές φορές έφτασε κοντά στο να δακρύσει από συγκίνηση.

Το βούρκωμα, πάντως, δεν το γλίτωσε, ειδικά όταν η κουβέντα έφτασε στην Κατερίνα Καραβάτου. Ποιος θα το περίμενε ότι η Σπυροπούλου θα ένιωθε τέτοια συγκίνηση για την συμπαρουσιάστρια της και με κόπο θα συγκρατούσε το δάκρυ που ήθελε να κυλήσει από το αμυγδαλωτό της μάτι.

Η Σπυροπούλου με μεγάλη συγκίνηση μίλησε για τη γνωριμία τους, που έγινε στα βραβεία MAD και προτού κλείσει η συνεργασία τους στο Μες στην καλή χαρά. "Η πρώτη φορά που συνάντησα την Κατερίνα ήταν στα βραβεία Mad. Ήταν με τον σύζυγό της και εγώ με τον Βασίλη Καλλίδη για να απονείμουμε βραβείο. Την συνάντησα στα backstage και εκείνη μου απευθύνθηκε εγκάρδια ενώ δεν είχαμε γνωριστεί πιο πριν και μου έκανε απίστευτα καλή εντύπωση.", είπε, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν έμαθε ότι θα συνεργαστούν.

"Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα είναι μαζί μας φέτος. Είπα "Αχ! Τι ωραία!" Επίσης, εγώ ήξερα ήδη την Κατερίνα από το Κους Κους. Όταν ξέρεις κάποιον και περνάς μαζί του πολλές στιγμές στην ζωή σου με την έννοια ότι τον παρακολουθείς και σου κρατά συντροφιά, νιώθεις οικεία μαζί του. Την εικόνα της Κατερίνας την είχα όμορφα στο μυαλό μου» δήλωσε.

Και συνέχισε με τη συνεργασία τους, όπου εδώ η συγκίνηση της Κων/νας χτύπησε κόκκινο. «Δεν ήταν προκατειλημμένη, που θα μπορούσε εύκολα να είναι με όλα όσα είχαν γραφτεί πιο πριν για μένα. Μου είπε να μην στενοχωριέμαι και ότι θα κάναμε μια καινούρια αρχή. Με ξεδίπλωσε. Μου είπε ότι ό, τι κι αν γίνει θα το αντιμετωπίσουμε μαζί", δήλωσε.