Σεργουλόπουλος: Ποια είναι η μάνα του γιου του;

26.11.2013
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος εδώ και λίγες μέρες, αφού ήρθε στον κόσμο γιος του.

Το νέο ξάφνιασε όλους μας, αφού κανείς δεν είχε μάθει ή ακούσει το παραμικρό. Οπότε η είδηση ότι ο Φώτης έγινε πατέρας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Οι μόνοι άνθρωποι που γνώριζαν ότι ο παρουσιαστής θα αποκτήσει τον δικό του βιολογικό γιο, ήταν η οικογένεια του και οι πολύ στενοί του φίλοι, όπως η Μαρία Μπακοδήμου. Και αφού ξεπεράσαμε το σοκ(ι) από την έκπληξη, αναρωτηθήκαμε ποια είναι η μητέρα του παιδιού του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για στενή φίλη του Φώτη, που με μεγάλη χαρά δέχτηκε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του να γίνει πατέρας. Οι δυο τους έχουν συμφωνήσει τα πάντα από την αρχή, όπως την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού.

Έτσι, ο μικρός Γιώργος (θα πάρει το όνομα του πατέρα του Σεργουλόπουλου) θα μεγαλώσει με τον παρουσιαστή (εξάλλου μετά την έξοδο από το μαιευτήριο βρίσκεται στο σπίτι του), έχοντας αναλάβει τη φροντίδα και την επιμέλεια του. Και η μητέρα, όμως, θα έχει επαφή με το παιδί, αφού – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – θα μπορεί να το βλέπει όποτε επιθυμεί. Μάλιστα, λέγεται ότι θα γίνει και νονά του.