Μπάρμπα: Την είπε στα μούτρα της Ελένης & έγινε χαμός

27.11.2013
Το ζήσαμε και αυτό και να ναι καλά η Βάνα Μπάρμπα, που ως καλεσμένη κατάφερε να κάνει το μάτι της Ελένης Μενεγάκη να γυαλίσει από οργή.

Μιλάμε πρώτη φορά είδαμε καλεσμένο να την λέει στα μούρα της «βασίλισσας» κι εκείνη να εκνευρίζεται. Η κουβέντα είχε πάει στα πρόσωπα της τηλεόρασης και η Μπάρμπα δεν μάσησε τα λόγια της. (Εδώ έχει φύγει από εκπομπές, θα κόλλαγε να πει τη γνώμη της για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι;)

«Τα νέα πρόσωπα στην τηλεόραση όχι μόνο δεν “πιάνουν”, αλλά και οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα προγράμματα είναι πολύ μέτριας φαντασίας. Δεν δοκιμάζουν. Δεν έχουν φέρει ανθρώπους με προσωπικότητες, αλλά αυτό που τους βολεύει» είπε η Βάνα.

Και συνέχισε το ξέσπασμα της: «Έχουμε δει κανένα πρόσωπο να κάνει γκελ τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια; Οι πιο πολλοί είναι αδιάφοροι. Αδιάφοροι! Πες μου έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τα τελευταία χρόνια σαν οντότητα, σαν προσωπικότητα!».

Αλλά το καλό το «καρφί» που ενόχλησε την παρουσιάστρια ήταν το σχόλιο για το ξανθό. «Σε οτιδήποτε καινούριο έρχεται, δίνετε παραπάνω από αυτό που του αξίζει. Λέω να μη δίνονται ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν έχουν να πουν τίποτα. Δεν μετράει μόνο ένα ξανθό μαλλί για να κάνεις τηλεόραση. Πρέπει να έχεις και λόγο και προσωπικότητα. Δίνονται ευκαιρίες και θέσεις σε ανθρώπους που είναι πάνχαζοι. Έλεος δηλαδή» είπε η Βάνα για να της επισημάνει η Ελένη ότι και η ίδια όταν ξεκίνησε ήταν νέα και άπειρη.

Ο εκνευρισμός, όμως, της παρουσιάστριας ήρθε τη στιγμή που η καλεσμένη τής την είπε στα μούτρα της. «Εγώ θα ήθελα εσένα να σε δω σε κάτι άλλο πια!» είπε. Και η Ελένη τσαντισμένη της απάντησε: «Εγώ πάλι δεν θέλω να με δω σε κάτι άλλο».

«Εσύ δεν θέλεις για αυτό μας έχεις ζαλίσει!» της ξανά είπε η Μπάρμπα και ήρθε το μάτι της Ελένης μας και γυάλισε.

«Σας έχω ζαλίσει αλλά δεν σας ενοχλώ κιόλας. Κοίτα πόσο χώρο αφήνω στους υπόλοιπους να κάνουν άλλα πράγματα! Εγώ μένω στην ακρούλα μου, εδώ όπου με βλέπετε 20 χρόνια!» είπε.