Απίστευτο: Η Σκορδά «άδειασε» τον Λιάγκα

27.11.2013
Σε πολύ δύσκολη θέση έφερε η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα κι εδώ που τα λέμε, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση στον «αέρα».

Εξάλλου, η Φαίη ειδικά φέτος συνηθίζει να «καρφώνει» ή να «δίνει» στεγνά τον σύζυγο, αλλά πού να περίμενε εκείνος ότι η ίδια του η γυναίκα θα τον «άδειαζε» σε ένα ευαίσθητο κομμάτι και μάλιστα δημοσίως.

Με αφορμή, λοιπόν, το νησί σε σχήμα καρδιάς που έκανε δώρο η Αντζελίνα Ζολί στον Μπραντ Πιτ, η Σκορδά έσπευσε να πει τον πόνο της για τα δώρα που λαμβάνει από τον σύζυγο. Γιατί για την παρουσιάστρια δε μετράει η κίνηση, αλλά το περιεχόμενο και δε δίστασε να αποκαλύψει ότι όχι μόνο είναι αίσχος τα δώρα του Λιάγκα, αλλά τα αλλάζει κι από πάνω.

«Ο Γιώργος μου παίρνει κάθε χρόνο ή τσάντα ή παπούτσια. Τα οποία είναι πάντα χάλια και πάω και τα αλλάζω», είπε και ο σύζυγος έγινε κόκκινος σαν παντζάρι.

«Εντάξει την άλλη φορά θα σου πάρω ένα πακέτο τσίχλες γιατί είσαι αχάριστη. Εμ σου παίρνω τσάντα ή παπούτσια, εμ μου τη λες κιόλας» είπε αμήχανος. Και δίκιο έχει ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα.