Τι να πει το «γατάκι» της Ελένης στην έμπειρη Μπάρμπα;

27.11.2013
Θεά η Βάνα Μπάρμπα τι να λέμε τώρα. Με νεύρα φαίνεται ότι πήγε στης Ελένης Μενεγάκη, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση ως καλεσμένη.

Από τη μία την είπε στα μούτρα της Μενεγάκη, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό της και από την άλλη έβαλε στη θέση της την sex editor της εκπομπής.

Γιατί μπορεί η Βάνα να μην έχει... πτυχία, αλλά διαθέτει εμπειρία και τι να πουν στη θεά τα... γατάκια σε θέματα σχέσεων. Έτσι, ήτο λογικό κι επόμενο η ηθοποιός να αντιδράσει έντονα, όταν άκουσε την Ειρήνη Χειρδάρη να μιλάει για την περίπτωση που μία γυναίκα είναι ερωτευμένη και ο άντρας την θέλει μόνο για σεξ!

Η συμβουλή της sex editor προκάλεσε την έκρηξη της Βάνας, αφού είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η γυναίκα θα πρέπει να γίνεται το αρσενικό! Γυάλισε το μάτι της λέμε.

«Να σας ρωτήσω κάτι; Εσείς έχετε καλή σεξουαλική ζωή; Είστε ευτυχισμένη από τη σχέση σας;» τη ρώτησε αρχικά και η συνεργάτιδα της Ελένης έμεινε κάγκελο. Ήρθε και κοκκίνισε το μαγουλάκι της σαν το παντζάρι, ενώ η αμηχανία μεγάλωσε όταν η Μπάρμπα συνέχισε να της την λέει.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος η συμβουλή που δίνετε. Είναι τραγικό να λέτε τώρα στα κορίτσια που ακούν να γίνουν το αρσενικό, ο σύντροφός της Τετάρτης. Δηλαδή τι τους βάζετε στη νοοτροπία να γίνουν αυτές τα αρσενικά; Αυτό που λέτε το θεωρώ σαχλαμάρα!» είπε για να κλείσει με μία μεγάλη αλήθεια, που μόνο αν έχεις πάθει την έχεις μάθει... «Εμείς χάσαμε ο, τι χάσαμε γιατί το παίξαμε αρσενικά».

Γι αυτό λέμε... τι να πει το «γατάκι» (με την καλή έννοια μην μας παρεξηγεί η sex editor) στην εμπειρία που λέγεται Μπάρμπα;