Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Τα δάκρυα για την κόρη τους

27.11.2013
Για τη νομική περιπέτεια και την παρουσία του στην ΓΑΔΑ μίλησε εκτενώς ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το Πρωινό mou, την Τετάρτη.

Και όση ώρα εκείνος μιλούσε, η Τζένη Μπαλατσινού δίπλα του είχε σκυμμένο το κεφάλι της, ενώ ήταν φανερό ότι δεν ήταν και η πιο ευχάριστη στιγμή της. Όταν ο Κωστόπουλος ολοκλήρωσε την... απολογία του, ζήτησε να περάσουν σε κάτι πιο ευχάριστο, όπως τα θέματα της εκπομπής.

Αλλά ο Άρης Καβατζίκης και η Ελισάβετ Σπανού είχαν διαφορετική άποψη. Η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό της για την Μπαλατσινού και τη στάση της, ενώ τη ρώτησε – φέρνοντας την σε αμηχανία – αν η οικονομική τους περιπέτεια δημιούργησε προβλήματα στο γάμο τους.

Η Μπαλατσινού απάντησε θετικά, όμως, το ζεύγος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν ο Καβατζίκης αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη κόρη τους. Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μία φωτογραφία όπου η ίδια φιλά τον πατέρα της.

Και από κάτω σχολίασε: "Πλούσιος είναι ο πατέρας που τα παιδιά τρέχουν στην αγκαλιά του, όταν τα χέρια του είναι άδεια". Όπως καταλαβαίνεις τόσο ο Κωστόπουλος, όσο και η Μπαλατσινού λύγισαν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσπαθεί να ελαφρύνει την κατάσταση.