Αλληλούια! Η Ελένη έφερε κιόλας τα Χριστούγεννα

28.11.2013
Η Ελένη Μενεγάκη μας εκπλήσσει για μια ακόμη φορά κάνοντας την ανατροπή! Τι θα θέλαμε πιο πολύ από όλα; Να έρθουν τα Χριστούγεννα όσο γίνεται γρηγορότερα! H Ελένη έχει τον τρόπο της και εδώ!

Επειδή λοιπόν δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της χριστουγεννιάτικης εκπομπής που ετοίμαζε η Ελένη μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισε να τελειώσει ζωντανά τα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής σήμερα την ώρα που ξεκινούσε κανονικά η "Ελένη". Να λοιπόν πως μας έβαλε όλους στο κλίμα των γιορτών!

Όχι δεν χρειάζεται να αρχίζεις να παίρνεις τηλέφωνα να ευχηθείς "Και του χρόνου"! Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές της να μην μπερδευτούν και νομίζουν ότι είναι όντως 25 Δεκεμβρίου. Η Ελένη αφού ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλά Χριστούγεννα» στους εκλεκτούς καλεσμένους της εορταστικής της εκπομπής, όπως την ομάδα του «Μες την καλή χαρά» και όλους τους υπόλοιπους, δεν παρέλειψε να «κλείσει» και για τον χρόνου τον Νίκο Κουρκούλη. Αφού λοιπόν τους φίλησε όλους και μας ευχήθηκε επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή της σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

Δες το βίντεο και ...καλή χρονιά!

Ε.Α.