Έξαλλη η Ελένη "έκραξε" στην εκπομπή τα περιοδικά

04.12.2013
Τετάρτη ημέρα που κυκλοφορούν τα λατρεμένα μας life style περιοδικά και η Ελένη Μενεγάκη γι ακόμη μία φορά είναι πρωτοσέλιδο

Μόνο που αυτή την εβδομάδα την... έχουν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο. Και στα δημοσιεύματα αυτά ανεφέρθηκε (από τις σπάνιες φορές) το Λενι, ενώ τα "έκραξε" για τον τρόπο που παρουσίασαν ένα απλό θέμα (δες ανανέωση διαβατηρίων) λες και συνέβη κάτι φοβερό.

«Βλέπω εδώ κάτι που με αφορά και θα το σχολιάσω. Διαβάζω και στα δυο περιοδικά, με διαφορά τίτλου αλλά το ίδιο θέμα “ποιοι λόγοι τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα” το HELLO! Και το ΟΚ! “στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της”. Και λέει τώρα ο άλλος: “Κάποιος την πλάκωσε στο ξύλο”, “έπεσε θύμα βιασμού” ή “γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα;”» σχολίασε.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ότι πήγαν για να βγάλουν διαβατήρια στα παιδιά και ότι στο τμήμα έπρεπε να είναι και τα ίδια, αλλά και ο πρώην σύζυγός της! Αλλά ο τίτλος δεν της άρεσε καθόλου, διότι ήτο.... τρομακτικός.

«Ρε παιδιά μην τα βάζετε τόσο ταρατατζούμ τα πιο απλά θέματα, γιατί τρομάζει και ο άλλος που το διαβάζει. Θα το διαβάσει και κανείς συγγενείς μου» είπε χαρακτηριστικά.

Και όχι δε σταμάτησε εκεί, διότι τον εκνευρισμό το είχε: «Εντάξει, το περιοδικό θα πουλήσει. Τόσα θέματα έχει. Είναι λίγο τρομακτικό το αστυνομικό τμήμα, πας για κάποιο σοβαρό θέμα. Υπάρχουν, όμως, και απλοί λόγοι: ανανεώνω διαβατήριο, κάνω μια εξουσιοδότηση. Έβρεχε και καταρρακτωδώς το προηγούμενο Σάββατο. Είναι η μόνη μέρα που μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί πρέπει να πας και με τα παιδιά σου να κάνεις ανανέωση. Πρέπει να πανε και οι δυο γονείς και τα παιδιά, όσα είναι... τρία, τέσσερα.."