Γκάφα(;) Λιάγκα: Η Ελένη ήταν ζευγάρι με Ματέο πριν χωρίσει;

04.12.2013
Της... Μαλδίβας το πανηγύρι έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να ανάβει άθελα του(;) φωτιές στο πρώην σπιτικό του διευθυντή του.

Ο Λιάγκας, που λες, έχει το μοναδικό τρόπο να διαλύει... διαλυμένα σπίτια και συγκεκριμένα αυτό που είχαν χτίσει κάποτε η Ελένη Μενεγακη και ο Γιάννης Λάτσιος. Γιατί βλέπεις, ο παρουσιαστής έκανε την γκάφα(;) να αποκαλύψει ότι πριν χρόνια είχε πάει ταξίδι με την Φαίη Σκορδά στις Μαλδίβες και στο αεροδρόμιο πέτυχαν την Μενεγάκη με τον... Ματέο Παντζόπουλο!

Μόλις ακούστηκε το όνομα αυτό έγινε χαμός, διότι το Λενιώ τότε ήταν παντρεμένο με τον Λάτσιο. Ο Λιάγκας μόλις κατάλαβε την πατάτα του, στην αρχή ένιωσε αμήχανα, ενώ προσπάθησε να το μαζέψει, λέγοντας ότι το ταξίδι έγινε πριν 3,5 χρόνια. Ημερομηνία που μπορεί να τον δικαιολογήσει.

Έλα, όμως, που η Φαίη από δίπλα βάλθηκε να καταστρέψει τον σύζυγο, υποστηρίζοντας ότι στον εξωτικό προορισμό είχαν πάει πριν έξι χρόνια, όταν εκείνη ήταν ακόμη στο Alter. Εκείνος προσπαθούσε να την βγάλει... τρελή, στο στούντιο γινόταν πανικός, αλλά η Σκορδά τα είχε βάλει κάτω κι έκανε τους υπολογισμούς της, που πάντα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι το ταξίδι έγινε πριν έξι άντε 5,5 χρόνια πριν. Μάλιστα, ζήτησε και βοήθεια από πρώην συνεργάτες της στο Alter για να την επιβεβαιώσουν.

Και την επιβεβαίωσαν, αφού το επίμαχο ταξίδι έγινε τα Χριστούγεννα του '09 και σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής, το ζεύγος είχε συναντηθεί στο αεροδρόμιο με την Μενεγάκη και τον Λάτσιο (και ουχί τον Ματέο) και τα δύο τους παιδιά. Αν είναι σωστές οι ημερομηνίες, η μικρή Βαλέρια ήταν ακόμη μωρό. Και κάπου εκεί, ο Λιάγκας παραδέχτηκε ότι έσφαλε, ενώ η Φαίη ένιωσε μεγάλη δικαίωση.

Κι έρχονται τώρα οι εύλογες απορίες: Τόσο λάθος έκανε ο Λιάγκας και μπέρδεψε τον Λάτσιο με τον Ματέο; Τον έχεις τον Λιάγκα για τόσο αφηρημενο; Βρε μήπως ο Λιάγκας με την Σκορδά έχουν πάει κι άλλες φορές στις Μαλδίβες (οπότε και πέτυχαν την Μενεγάκη με Ματέο) και δεν το... θυμούνται;

Μήπως ήταν τα Χριστούγεννα πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο της Ελένης με Λάτσιο (Γενάρη του '10 έστειλαν το δελτίο Τύπου), οπότε και μπορεί να ισχύει ο ισχυρισμός; Και τέλος, η Φαίη τόσο ωραία πέρασε με τον σύζυγο στις Μαλδίβες που στην αρχή δεν θυμόταν καν το περιβόητο ταξίδι; Γιατί, απ όλο το σκηνικό, το γεμάτο... λησμονιά βλέμμα της Σκορδά μού έμεινε περισσότερο.