Παπαδάκης: Πρωτοφανές επεισόδιο στον «αέρα» της εκπομπής

05.12.2013
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν απίστευτες σκηνές.

Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής συνδέθηκε ζωντανά με ένα σπίτι στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, όπου η οικογένεια που έμενε σε αυτό κινδύνεψε να καεί από κεριά επειδή δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα. Κι ενώ η σύνδεση πήγαινε καλά, ο ιδιοκτήτης - σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - έχασε τον έλεγχο, μπήκε μέσα στο σπίτι και βγήκε κρατώντας ένα μαχαίρι.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απίστευτες. Ο μαινόμενος ιδιοκτήτης απειλούσε τους παρευρισκόμενους, ενώ εκείνοι έπεσαν πάνω του και προσπαθούσαν να του πάρουν το μαχαίρι. Η, δε, ρεπόρτερ της εκπομπής τρομοκρατημένη, φώναζε για βοήθεια και να καλέσει κάποιος την αστυνομία.

Ο Παπαδάκης από το στούντιο επίσης ούρλιαζε στον κόσμο που ήταν εκεί, να πάρουν το μαχαίρι από τον ιδιοκτήτη, ενώ ακόμη πιο έντονη ήταν η αντίδραση του προς τους συνεργάτες του. Ζήτησε, αμέσως, κουνώντας τα χέρια να σταματήσει η μετάδοση της εικόνας, όπως κι έγινε.